c

Controller/økonomimedarbejder med ambitioner

Er du klar til at tage selvstændigt ansvar for en bred vifte af økonomi- og regnskabsopgaver i en international koncern, hvor projektudvikling og fast ejendom går lige op med personlig udvikling og samarbejde? Så har Skanska jobbet til dig.

Velkommen til Skanska A/S
Vi har brug for dig, der med en økonomi- og regnskabsbaggrund vil tage ansvar for en bred vifte af opgaver. Da vi er i gang med at opbygge et nyt økonomiteam med fire medarbejdere, vil du få stor indflydelse på, hvilke opgaver, du får ansvar for.

Du har grundlæggende erfaring med bogføring, afstemning samt regnskabsopstilling og vil sammen med teamet sikre, at der er styr på vores administration, projektøkonomi, ejendomsinvesteringer, forecast, regnskabsaflæggelse og koncernrapportering.

Udviklingsmulighederne er gode hos os og vi lægger vægt på din interesse i at udvikle dig fagligt. Vi kan tilbyde interne kursusforløb og relevant efteruddannelse – og derfor kan din faglige baggrund også spænde vidt.

Du har som udgangspunkt en kandidat eller HD i økonomi, og gerne praktisk erfaring, men du kan også have en anden økonomisk baggrund.

Vi kan tilbyde en økonomifunktion med en varieret hverdag, hvor du bliver involveret i alle dele af virksomhedens opgaver med investeringer i grunde, udvikling af ejendomme og salg af realiserede projekter.

Det er vigtigt, at du favner bredt og har gode samarbejdsevner, da du vil løse opgaver sammen med kolleger på tværs af vores teams på kontoret og med vores svenske moderselskab.

Eksempler på opgaver

  • Perioderegnskaber og projektrapporteringer i samarbejde med dine kolleger i økonomiteamet samt kvartalsvise forecasts på vores investeringsejendomme og igangværende projekter.
  • Sparringspartner for de øvrige teams på økonomiske opgørelser og analyser, og opgaver vedrørende finans, forecast og rapporteringer.
  • Bistå i udvikling af IT-projekter og løbende procesoptimering.
  • Håndtere skat, moms, forsikring, garantier og due diligence samt daglig bogføring og afstemninger.

Om os
Vi arbejder med ejendomsudvikling, byggeri og ejendomsinvesteringer. Skanska A/S er en del af en stor international bygge- og projektudviklingsorganisation. Du får plads på vores nyeste kontor på Havneholmen i København, der ligger tæt på det pulserende liv i havnemiljøet, på Fisketorvet og i Kødbyen.

I Skanska A/S vil du komme til at arbejde sammen med 20 engagerede kolleger med forskellige baggrunde som ingeniører, arkitekter, økonomer m.m. Vi sætter en ære i at samarbejde og lykkes sammen, og vi er gode til at hjælpe hinanden i hverdagen.

Vi brænder for at arbejde med kvalitetsbyggeri og mere bæredygtig byudvikling – og for at skabe de rammer, som vi skal bo og arbejde i. Nu og i fremtiden.

En familiær atmosfære og attraktive vilkår
Du vil hurtigt mærke den stærke kultur blandt dine kommende kolleger, som også har lyst til at se hinanden uden for arbejdstid til forskellige sociale og faglige arrangementer.

Herudover tilbyder vi naturligvis også løn og bonusordning der modsvarer dine kvalifikationer, frokostordning, pension og sundhedsforsikring og efteruddannelse m.m.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte økonomichef Kenneth Bisgaard på telefon +45 61 55 08 55.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send dit CV og en kort ansøgning allerede i dag. Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. 

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din ansøgning via dette link til Jobindex

Sidst opdateret: 13-02-2024