c

Byggeri

Når du arbejder med byggeri hos os, er du i dit daglige arbejde helt konkret med til at bygge for et bedre samfund. Som entreprenør vækker vi visionerne og koncepterne på tegnebrættet til live og bygger blandt andet kontorhuse, boliger, veje og broer.

Udnyt dit fulde potentiale

Hos os har du mulighed for at være involveret i en række unikke byggeprojekter - lige fra at forme byers skylines til at konstruere broer, veje, hospitaler, kontorer, hjem og skoler.

Samtidig med, at du bygger vitale samfundsmæssige strukturer, får du mulighed for at udvide din horisont og vokse på et personligt og fagligt plan. Uanset om du arbejder on-site på byggepladsen eller med design, ingeniørarbejde, beregninger, økonomi og support - er udviklingsmulighederne mange.

Se vores globale byggeprojekter.

Vi bygger for et bedre samfund

Skanska er en af verdens førende projektudviklings- og entreprenørkoncerner. Vi designer, udvikler og bygger en bred vifte af projekter, og giver dermed vores medarbejderne muligheden for at være med til at bygge for et bedre samfund.

Vi har fokus på bæredygtighed

Bæredygtighed er en signifikant del af alt det, vi gør. Vi vil være med til at gøre en forskel, hvor vi kan. Inden for bæredygtighed har vi fokus på følgende områder, der relaterer sig direkte til vores kerneforretning og ekspertiser: Sikkerhed, Etik, Grønt, Socialt engagement og Diversitet og inklusion.

Læs om Skanskas arbejde med bæredygtighed i Danmark.

Sidst opdateret: 12-01-2018