c

Derfor arbejder vi i Skanska

Tre af medarbejderne på Skanskas danske kontor i København fortæller her, hvorfor de arbejder i virksomheden.

"Mulighederne for at udvikle mig inden for mit felt er noget af det bedste ved mit arbejde i Skanska.

Jeg dygtiggør mig fagligt og personligt ved mine arbejdsopgaver, og sammen i teamet søger vi hele tiden at finde nye innovative og bedre løsninger på de projekter, vi arbejder med i hverdagen. Det er meget motiverende!" Trine Schou Berg, projektchef, Skanska.

"Da jeg startede, fik jeg inden for kort tid ansvar for mine egne projekter.

Det var en stejl læringskurve, men det betyder meget for mig at arbejde et sted, hvor det forventes, at man tager ansvar, og hvor man har tiltro til, at medarbejderne kan levere et selvstændigt stykke arbejde. Samtidig er der i Skanska en fleksibilitet i forhold til arbejdsliv og privatliv, hvilket gør, at jeg kan planlægge min uge optimalt." Ib Kaa, Business Development Manager, Skanska.

"Vi har et godt kollegialt miljø på kontoret og værdifuld sparring på tværs af afdelingerne.

Der er hele tiden noget nyt, vi skal være opdateret på, hvilket giver nogle spændende udfordringer i hverdagen og gør, at man hele tiden rykker sig fagligt. Når der opstår behov for sparring på en opgave, så står der altid en dygtig kollega klar til at hjælpe, og sammen finder vi en løsning på de udfordringer, der opstår." Maria Schack, Regnskabschef, Skanska.

Sidst opdateret: 27-03-2017