c

Derfor arbejder vi i Skanska

Tre af medarbejderne på Skanskas danske kontor i København fortæller her, hvorfor de arbejder i virksomheden.

”Vi er med til at udføre banebrydende arbejde i byggebranchens grønne omstilling.

Jeg brænder for at skabe mere bæredygtige løsninger. Derfor er jeg rigtigt glad for at arbejde i Skanska, hvor vi lægger vægt på integreret design og samarbejde på tværs, som efter min mening er den bedste måde at skabe værdi på for alle. Det betyder meget for mig, at Skanskas arbejdspladskultur vægter muligheder for forbedringer og personlig vækst fremfor kritik. Vi siger ikke nej til udfordringer, har det sjovt og løser tingene i fællesskab. Jeg sætter også pris på, at vi er ærlige over for hinanden og vores samarbejdspartnere.

Marie Bauerová Whalley, projektleder, Skanska.

”Det er spændende at være med til at skabe hjem til mennesker.

Hvert boligprojekt består af en omfattende proces, hvor alt skal gå op i en højere enhed. Vi skal finde den rigtige beliggenhed. Vi skal planlægge, hvordan vi finder og bruger alle de løsninger, som gør byggeprocessen og selve ejendommen og dens drift mere bæredygtig. Vi skal bl.a. leve op til de høje krav i DGNB bæredygtighedssystemet, hvor Skanskas bygninger som minimum skal certificeres til ”Guld”. Samtidig skal vi udvikle ejendomme med gode lejlighedsplaner, hvor folk kan lide at bo, samt etablere rum og arealer til brug for, at der kan dannes fællesskaber mellem beboerne”.

Kim Poulsen, projektudviklingschef, Skanska.

"Det er interessant at arbejde i en organisation hvor værdiskabelse er i fokus fra start til slut i vores projekter.

I vores arbejdsgange tager vi næsten altid udgangspunkt i vores kunder, da den værdiskabelse vi leverer til vores kunder i vores kontorprojekter omsættes direkte til værdiskabelse i vores forretning. Med projekter i de centrale dele af Storkøbenhavn er kompleksiteten oftest høj. Den høje kompleksitet i projekterne er med til at skabe en varieret hverdag med nye udfordringer og læringsmuligheder."

Daniel Bro Kristensen, business developer, Skanska.

"Vi har et godt kollegialt miljø på kontoret og værdifuld sparring på tværs af afdelingerne.

Der er hele tiden noget nyt, vi skal være opdateret på, hvilket giver nogle spændende udfordringer i hverdagen og gør, at man hele tiden rykker sig fagligt. Når der opstår behov for sparring på en opgave, så står der altid en dygtig kollega klar til at hjælpe, og sammen finder vi en løsning på de udfordringer, der opstår."

Maria Schack, regnskabschef, Skanska.

Sidst opdateret: 16-05-2022