c

Derfor arbejder vi i Skanska

Tre af medarbejderne på Skanskas danske kontor i København fortæller her, hvorfor de arbejder i virksomheden.

"Mulighederne for at udvikle mig inden for mit felt er noget af det bedste ved mit arbejde i Skanska.

Jeg dygtiggør mig fagligt og personligt ved mine arbejdsopgaver, og sammen i teamet søger vi hele tiden at finde nye innovative og bedre løsninger på de projekter, vi arbejder med i hverdagen. Det er meget motiverende!" Trine Schou Berg, projektchef, Skanska.

"Det er interessant at arbejde i en organisation hvor værdiskabelse er i fokus fra start til slut i vores projekter.

I vores arbejdsgange tager vi næsten altid udgangspunkt i vores kunder, da den værdiskabelse vi leverer til vores kunder i vores kontorprojekter omsættes direkte til værdiskabelse i vores forretning. Med projekter i de centrale dele af Storkøbenhavn er kompleksiteten oftest høj. Den høje kompleksitet i projekterne er med til at skabe en varieret hverdag med nye udfordringer og læringsmuligheder." Daniel Bro Kristensen, business developer, Skanska.

"Vi har et godt kollegialt miljø på kontoret og værdifuld sparring på tværs af afdelingerne.

Der er hele tiden noget nyt, vi skal være opdateret på, hvilket giver nogle spændende udfordringer i hverdagen og gør, at man hele tiden rykker sig fagligt. Når der opstår behov for sparring på en opgave, så står der altid en dygtig kollega klar til at hjælpe, og sammen finder vi en løsning på de udfordringer, der opstår." Maria Schack, regnskabschef, Skanska.

Sidst opdateret: 16-05-2022