c

Ledelse

Mennesker er centralt for vores virksomhed. Som leder hos os skal du kunne lede dig selv og andre, se muligheder i projekter og mennesker og på den måde skabe værdi for forretningen.

Gør en forskel for mennesker og lokalsamfund

Er du en født leder, som bliver motiveret af at gøre en forskel for mennesker og lokalsamfund, så har du masser af muligheder for at gøre karriere  - og udvikle dig - hos Skanska, uanset om du arbejder med projektledelse eller koncernledelse.

Mennesker og formål bliver forbundet

Med dit lederskab får du mest muligt ud af dine medarbejdere og leverer det bedste produkt til vores kunder. Du forbinder mennesker og formål og skaber en fælles forståelse for, hvor vi skal hen, og hvordan vi når derhen.

Vi giver dig redskaberne, uddannelse, opbakning og udfordringer, så du kan udvikle dig selv og de medarbejdere, du leder. I Skanska har vi en inkluderende virksomhedskultur, og visionen er at være førende inden for diversitet og inklusion.

Vi har fokus på bæredygtighed

Bæredygtighed er en signifikant del af alt det, vi gør. Vi vil være med til at gøre en forskel, hvor vi kan. Inden for bæredygtighed har vi fokus på følgende områder, der relaterer sig direkte til vores kerneforretning og ekspertiser: Sikkerhed, Etik, Grønt, Socialt engagement og Diversitet og inklusion.

Læs om Skanskas arbejde med bæredygtighed i Danmark.

Sidst opdateret: 12-01-2018