c

Forretningsudvikling

Vi arbejder med nogle af vor tids mest interessante projekter. Inden for forretningsudvikling er du med til at forme vores forretning og visioner for fremtiden og samtidig gøre en forskel for menneskers hverdag.

Vær med til at videreudvikle Skanska 

At skabe langsigtet værdi og fortsat vækst er centralt for at udvikle forretningen. Vi ønsker at være førende på markedet inden for det, vi gør - og tilbyde vores kunder visionære og aktuelle produkter.

Hos os kan du være med til at forme fremtiden for vores projekter og forretning i samarbejde med engagerede kolleger. Du er med til at promovere Skanskas løsninger og brand samt aktiviteter inden for bl.a. miljø og sikkerhed.

Vi bygger for et bedre samfund 

Uanset om du arbejder inden for kunderelationer, salg eller marketing, er du i vores forretningsudviklingsenheder med til at bygge for et bedre samfund. Samtidig får du mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt og samarbejde og vidensdele med kolleger på tværs af organisationen.

Vi har fokus på bæredygtighed

Bæredygtighed er en signifikant del af alt det, vi gør. Vi vil være med til at gøre en forskel, hvor vi kan. Inden for bæredygtighed har vi fokus på følgende områder, der relaterer sig direkte til vores kerneforretning og ekspertiser: Sikkerhed, Etik, Grønt, Socialt engagement og Diversitet og inklusion.

Læs om Skanskas arbejde med bæredygtighed i Danmark.

Sidst opdateret: 12-01-2018