c

Safety Week - Skanskas største arbejdsmiljøinitiativ

Safety Week er Skanskas årlige internationale initiativ med fokus på sikkerhed og sundhed. Vores mål er, at vores arbejdspladser skal være skadesfri og sunde. I år er der besøg på de danske byggepladser i uge 19.

I 2024 er Safety Week ikke bare et forløb på en uge, men er spredt over tre uger i hele Skanskakoncernen. Det sikrer, at alle kan være med, og at der kan arbejdes med forbedringer af sikkerheden på både byggepladser og kontorer.

Safety Week er fyldt med interessante og værdifulde aktiviteter med det formål at øge sikkerheden og trivsel på Skanskas arbejdspladser, hver dag, hele året rundt.

Programmet i Danmark i 2024:

  • Site Safety Visit på Hørkær Have i Herlev og CPH Pulse i København. Med deltagelse af Skanskas nordiske bæredygtigheds- og sikkerhedschef, repræsentanter fra ledelsen, projektchef og entreprenør. Her gennemgås sikkerheden på byggepladsen og der er særlig opmærksomhed på stresshåndtering.
  • Sikkerhedsevents på  Hørkær Have og CPH Pulse.
  • Seminar om stressforebyggelse for forretningsenheden i Norden.
  • Workshop i de lokale teams i forretningsenheden: Temaet er Workplace Culture og workshoppen handler om sundheds- og sikkerhedsdilemmaer.
  • Ergonomisk tjek af kontorarbejdspladser for alle Skanskas medarbejdere i København. 

    Se hvordan vi bl.a. arbejder med sikkerhed i videoen herunder:

Sidst opdateret: 06-05-2024