c

Skanska sælger CPH Highline til Aviva Investors Real Estate

Pressemeddelelser 18-03-2021 09:00 CET

Skanska sælger CPH Highline for 917 M DKK til Aviva Investors Real Estate, på vegne af en af deres investorer, overtagelse er april 2021.

cphhighline-skanska-havneholmen-dronebillede-syd-view-over-byen

CPH Highline er en del af det sidste byggefelt på Havneholmen og
ejendommen udgør ca. 17.000 m2 kontorareal samt 167 parkeringspladser fordelt i kælder og på terræn.

Projektet har en stærk bæredygtighedsprofil med DGNB Guld certificering og andre tiltag, som solceller på taget, fjernkøling og et optimalt indeklima med ideelle dagslysforhold og god luftkvalitet, som sikrer medarbejdernes trivsel, motivation og velvære.

Kontoret har en 150 m lang tagterrasse med sociale samlingspunkter og
mødesteder, som giver mulighed for at udøve sportsaktiviteter, yoga samt spontane møder og kan desuden anvendes til repræsentative formål.

Ejendommen er 93% udlejet med et domicil til SAS Institute samt
hovedsæder til Global Connect og Nordnet, som alle har set potentialet ved den attraktive beliggenhed og bygningens unikke kvaliteter.

Aviva er i Danmark repræsenteret af Capital Investment, og selskabets
direktør Jesper Damborg udtaler ”Vi rigtig glade for, at vi har fået mulighed for at erhverve denne ejendom på vegne af vores investor Aviva.
Ejendommen opfylder alle de krav en langsigtet investor har til et
fremtidssikret kontorbyggeri med høj bæredygtighedsprofil, stærke lejere og så har ejendommen en helt fantastisk beliggenhed”
Ejendommen er meget centralt beliggende, kun 75 meter fra den
kommende Havneholmen Metro Station, direkte adgang til det maritime
miljø omkring Havneholmen og med kort adgang til motorvejsnettet og
lufthavnen.

Adm. direktør i Skanska Peter Nymann-Jørgensen udtaler ”Vi er meget
tilfredse med salget til Aviva. Det er vigtigt for os at de lejere, der har vist os tillid under udviklingsprocessen også sikres en langsigtet udlejer: Det får de hos Aviva og processen har være enkelt og professionelt håndteret af Capital Investment”

CPH Highline er tegnet af Holscher Nordberg Architects & Planning og er
inspireret af New Yorks populære High Line, der bugter sig mellem
Manhattans skyskrabere, og med bygningens tagterrasse som det sociale samlingspunkt og mødested for ejendommens lejere. Oluf Jørgensen har været ingeniør på projektet og KPC København har stået for opførelsen af byggeriet.


Skanska har opstartet udviklingen af det sidste byggeri på Havneholmen – CPH Pulse, som forventes igangsat ultimo 2021. CPH Pulse bliver en
bæredygtig kontorbygning på ca. 15.000 m2 med en forventet DGNB Platin certificering, og kommer til at rumme masser af fælles faciliteter, services, en høj parkeringsdækning og private tagterrasser til de øverste lejemål.

Kontakter

Email: Peter Nymann-Jorgensen, Adm. direktør