c

Skanska udlejer til Nordnet i CPH Highline

Pressemeddelelser 27-01-2021 09:00 CET

Skanska har indgået en lejeaftale med Nordnet om et lejemål i CPH Highline på Havneholmen i København. Lejemålet bliver på 1.169 m2 og vil stå klart til indflytning 1. juni 2021.

cphhighline-skanska-havneholmen-dronebillede-syd-view-over-byen-og havnen

Skanska har netop færdiggjort første fase af byggeriet på Havneholmen på i alt 16.900 m2. Nordnet flytter ind på 1.169 m2 på bygningens 5. sal i juni 2021.

Efter en periode med stor kundetilgang og en nylig overstået Børsnotering ledte Nordnet efter et nyt hovedkontor med plads til yderligere ekspansion, som kan understøtte de fremtidige vækstplaner, oplyser en tilfreds landechef i Nordnet, Anne Buchardt.

”CPH Highline byder på nogle attraktive rammer, som er vigtige for vores medarbejdere. Bl.a. byder kantinen på en madoplevelse med høj kvalitet, der er et smukt, maritimt nærmiljø og en meget unik tagterrasse. Rammerne og miljøet kan noget helt særligt og er med til at underbygge de værdier, vi står for i Nordnet,” siger Anne Buchardt.

Unik og attraktiv beliggenhed
CPH Highline er en nyopført flerbrugerkontorejendom, beliggende i et eksklusivt erhvervs- og boligområde med attraktive udearealer. Havneholmen byder desuden på en optimal infrastruktur, ca. 50 m fra den kommende Havneholmen Metro Station og med nem adgang til lufthavn og motorvejsnettet.

CPH Highline kan desuden tilbyde en fælles økologisk kantine og med mulighed for blandt andet at dyrke yoga, udendørstræning, kajakroning, havnebadning samt yderligere fitnessaktiviteter i nærområdet.

"Hos Skanska er det en fornøjelse at kunne offentliggøre aftalen med Nordnet. Nordnet er et rigtig godt match til CPH Highline. Det er en virksomhed, som har stor fokus på at tilbyde nogle inspirerende rammer, som sikre medarbejdernes trivsel, motivation og velvære. Samtidig vil bygningens fleksible indretning og de mange services være med til at understøtte Nordnet både nu og i fremtiden,” siger markedschef Elo Alsing.

CPH Highline er tegnet af Holscher Nordberg Arkitekter og er inspireret af New Yorks populære High Line, der bugter sig mellem Manhattens skyskrabere med bygningens tagterrasse som det sociale samlingspunkt og mødested.

Ét ledigt lejemål
Der er nu kun ét ledigt lejemål i bygningen på 1.280 m2 med plads til ca. 80 medarbejdere, beliggende på de øverste etager med en fantastisk udsigt over København og direkte adgang til tagterrassen. Lejemålet vil være klar til indflytning i 3. kvartal 2021.

CPH Highline huser allerede lejerne GlobalConnect og SAS Institute, som flyttede ind i december 2020. Herudover har Pandora, Handelsbanken, BDO og L’Oréal valgt at placere deres hovedsæde på Havneholmen.

Skanska forventer, at anden og sidste fase af byggeriet på Havneholmen – ’CPH Pulse’ igangsættes medio i 2021, som bliver en bæredygtig erhvervsejendom på 15.500 kvadratmeter med masser af fælles faciliteter og services og egne tagterrasser til de enkelte lejemål.

Kontakter

Email: Jesper Brandt
Email: Peter Nymann-Jorgensen, Adm. direktør