c

Skanska starter bæredygtigt boligprojekt i Hillerød

Pressemeddelelser 25-11-2019 15:00 CET

Skanska igangsætter Kejserhaven, et nyt boligprojekt i Ullerød med 106 lejligheder

Kejserhaven-gårdrum

Kejserhaven ligger i Ullerød, et attraktivt område tæt til natur og kun et par km fra Hillerød centrum. Boligerne henvender sig med lejligheder på 2-4 værelser til børnefamilier men også unge og seniorer er en del af målgruppen. Projektet vil blive en blanding af ejerboliger og lejeboliger og vil stå klar til indflytning medio 2021.

”Det er glædeligt at vi nu kan tage første spadestik til Kejserhaven, og vi er i Skanska stolte over at kunne præsentere et kvalitetsprojekt i Ullerød bydelen med mange bæredygtige kvaliteter. Projektet vil desuden bidrage til færdiggørelsen af området som helhed.” udtaler Milo Larsen, projektchef i Skanska

Projektet får en bæredygtig profil med bl.a. en stor fælles gårdhave med aktivitetszoner, grønne sedum tage og solceller. To af bygningerne er desuden bygget af upcyclede genbrugsmursten fra et af Skanskas andre projekter, hvilket tilfører facaderne liv og historie og sparer på co2 regnskabet. Derudover vil der i forbindelse med projektet blive etableret en stor legeplads til den yngre del af beboerne.

Det er en stor fornøjelse for os, at Kejserhaven nu er gået i jorden. Det er et rigtig spændende projekt, som vi har haft et tæt og velfungerende samarbejde med Skanska om helt fra starten af. Og som entreprenør ser vi det som en klar fordel for alle parter, at vi bliver inddraget tidligt i projektet - det giver et gennemarbejdet og bygbart projekt,” siger Peter Carstensen, direktør i HHM.

Kejserhaven er tegnet af Årstiderne Arkitekter og boligerne bliver opført med optimale udsigts- og lysforhold til de enkelte boliger. Boligerne bliver i høj kvalitet med teglstensfacade i varierende farver.

Kontakter

Email: Peter Nymann-Jorgensen, Adm. direktør