c

Skanska A/S sælger boligudlejningsprojekt i Ørestad City til Heimstaden Danmark A/S for 880 M.DKK

Pressemeddelelser 27-04-2017 09:40 CET

Ø Huset er et boligprojekt på 27.400 kvadratmeter, der bliver opført på den sidste grund i Ørestad City. Projektet består af 300 lejligheder fordelt på fire boligblokke og en dagligvarebutik i stueplan.

Ø-Huset i Ørestad

Centralt beliggende boliger i forskellige størrelser
Ø Huset har en central beliggenhed i Ørestad City ud mod Ørestads Boulevard og få hundrede meter fra Bella Center Metrostation. København City er således kun et par metrostop væk, indkøb og shopping kan foretages lige rundt om hjørnet i Fields, og med Amager Fælled er natur og grønne omgivelser også tæt på.

Lejlighederne, som alle er gennemlyste, varierer fra 2-5 værelser og 57-132 kvadratmeter – alle med egen altan eller terrasse. Udover lejlighederne bliver der i stueplan mod Ørestads Boulevard etableret en dagligvarebutik på 1.200 kvadratmeter, som er udlejet til REMA 1000.

”Ø Huset er udviklet med fokus på den moderne families behov, og vi er derfor rigtigt glade for at sælge projektet til Heimstaden, der som langsigtet investor og et af Nordens største boligselskaber sikrer familievenlige udlejningsboliger til den voksende befolkning i København” udtaler Peter Nymann-Jørgensen, adm. direktør hos Skanska A/S.

Grønne udearealer højner herlighedsværdien
Udover nærheden til byparken er Ø Huset karakteriseret ved sit grønne område i midten af de fire blokke, hvor der kommer til at være legepladser, grillpladser, bænke, borde m.m. Denne grønne ”ø” giver beboerne et uderum, hvor de kan interagere, og hvor børnene har mulighed for at lege.

Magnus Nordholm, VD hos Heimstaden Danmark A/S, udtaler: ”Ø Huset er et fantastisk boligprojekt af høj kvalitet og med solide, bæredygtige løsninger, der er helt i tråd med Heimstaden Danmarks strategi om at have en portefølje af nye familievenlige udlejningsboliger i Danmark. Ø Husets lejligheder er ideelle for børnefamilien, der både vil bo tæt på byen og samtidig have naturen lige uden for deres dør.”

Opførelsen af Ø Huset er i fuld gang. Byggeriet afleveres over fire etaper, hvor første afleveres i januar 2018 og sidste etape i september samme år.


Projektet er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter.
Sjælsø Management ApS står for byggestyring af projektet.
Advokatfirma Gorrissen Federspiel har været rådgiver i transaktionen.

Kontakter

Email: Peter Nymann-Jorgensen, Adm. direktør