c

Udlejning af C.F. Møllers Have er begyndt

Til december kan de første beboere flytte ind i C.F. Møllers Have i Ørestad. Der er nu åbent for at leje en af de 156 lejligheder, hvilket de første interesserede lejere allerede har benyttet sig af. Hver søndag mellem kl. 15 og 16 er der åbent hus.

Gårdrummet er et fælles rekreativt udendørs opholdsrum

C. F. Møllers Have er et boligprojekt på ca. 12.000 m² i otte etager, bestående af 156 lejligheder og en offentlig parkeringskælder i to niveauer. Lejlighederne er små delevenlige udlejningslejligheder på 2-4 værelser og henvender sig primært til singler, unge par og seniorer.

Læs mere om udlejning på projektwebsitet.

Her er det også muligt at klikke i boligvælgeren og få et indtryk af de mange muligheder for en ny og god bolig centralt i Ørestad.

De første lejligheder er klar til indflytning fra december i år.

Selve udlejningen er det EDC Projekt Poul Erik Bech, der tager sig af. Mæglerne kan kontaktes på telefon 33307800 og e-mail Contact.

cf-moellers-have-skanska-stue.jpgForslag til indretning af stue (visualisering).

Boligprojektet certificeres til DGNB Guld, hvilket betyder, at byggeriet som helhed vil leve op til nogle af de højeste miljømæssige, økonomiske, sociale, tekniske og procesmæssige krav. Udvikling af nye og mere bæredygtige løsninger er et vigtigt fokusområde for Skanska.

Deleøkonomi, fællesskab og klimaet er alle vigtige parametre hos nutidens boligsøgere, projektet vil indbyde til netop dette, hvor der udover fællesvaskeri også vil være en læse-/lektiecafé og fælleslokale med køkken.

cf-moellers-have-skanska_coworking.jpgCo-working spaces gør hjemmearbejdsdage sjovere. 

I stueetagen er der co-working spaces (kontorarbejdspladser) til brug for ejendommens lejere, som på den måde har mulighed for gode hjemmearbejdsforhold og et fællesskab på tværs i ejendommen.

cf-moellers-have-skanska-svalegang.jpgGårdrummet er et fælles rekreativt udendørs opholdsrum.

Gårdrummet er et fælles rekreativt udendørs opholdsrum med legeområder, orangeri, cykelværksted og en rig beplantning. Alt sammen for at højne fællesskabet.

Parkeringskælderen er udlejet til By & Havn og vil indgå i den samlede parkeringsløsning i Ørestad. Der er offentlig adgang til kælderen. Ejendommens beboere har direkte adgang til kælderen, som udover p-pladser også indeholder depotrum og aflåst opvarmet cykelparkering.

Sidst opdateret: 22-08-2023