c

Tilmeldingsrekord i Ejendomsløbets jubilæumsudgave

Med 165 tilmeldte har der aldrig været flere tilmeldt Ejendomsløbet, som Skanska og Byggesocietet arrangerer hvert år. 125 løbere deltog og markerede dermed løbets 10-årsjubilæum.

125 løbere fra ejendomsbranchen klar til start på 10. udgave af Ejendomsløbet.

Efter et par års ufrivillig pause vendte Ejendomsløbet tilbage under det store MIPIM-event i Cannes, hvor hele ejendomsbranchen fra Danmark og resten af verden traditionelt samles til udstillinger, konferencer og netværksmøder.

Ejendomsløbet fremstod endda stærkere end nogensinde, da ikke i mindre end 165 tilmeldte satte ny rekord for interessen i løbet. Om der også blev sat tidsrekord på de to distancer på henholdsvis fem og syv kilometer er endnu ikke afgjort. 

Helt sikkert er det, at det var tiende gang, at Skanska og Byggesocietet samlede formiddagsfriske løbere under MIPIM, som efter anstrengelserne også fik fornøjelsen af fælles morgenmad ved strandpromenaden i Cannes. Myndighederne i Cannes sætter en begrænsning for deltagere i løbet på 125 personer, mens yderligere 20 fik mulighed for at komme med til morgenmad i vandkanten.

Sidst opdateret: 15-03-2023