c

Skanska vinder pris som bedste developer i Danmark

Skanska vinder pris som bedste ”overall” danske developer i Euromoneys Real Estate Survey 2017 – og fire andre førstepladser.

Foruden prisen som den bedste ”overall” danske developer, placerer Skanska sig også på førstepladser i kategorierne ”Residential”, ”Retail” (delt førsteplads), "Office/Business" (delt førsteplads) og ”Mixed” i Euromoneys årlige ejendomsundersøgelse.

Skanska afleverede i 2016 blandt andet nyt domicil til Pandora, 187 lejligheder på Skibbroen samt indgik aftale med Sweco om et nyt domicil til 800 medarbejdere i Ørestad. Derudover havde Skanska yderligere 735 boliger under opførelse på Amager.

“Vi er glade for igen at vinde prisen som bedste udvikler i Danmark. Det er en stor anerkendelse af vores arbejdsindsats her i Danmark. Vi er i gang med flere spændende projekter i det københavnske og ser også frem mod forhåbentlig at kunne starte endnu flere op inden for det kommende år,” fortæller Peter Nymann, adm. direktør for Skanska i Danmark.

Skanska i Danmark vandt også prisen som bedste "overall" developer i 2015 og som bedste developer i kategorien office/business i 2014.

Om undersøgelsen

Euromoneys Real Estate Survey er en årlig undersøgelse, som er blevet foretaget i 13 år. Det er en webbaseret undersøgelse, som bliver foretaget iblandt magasinets læsere, herunder bl.a. ejendomsmæglere, udviklere, investeringschefer og banker over hele verden.

Respondenterne blev bedt om at svare på, hvilke firmaer, de mente, var de bedste udbydere af ejendomsprodukter og services på deres marked over de seneste 12 måneder. Undersøgelsen blev gennemført i perioden: 3. marts – 8. maj 2017.

Sidst opdateret: 04-10-2017