c

Skanska vinder fire priser i Euromoney Awards 2018

Skanska vinder 1. pris som bedste danske developer i kategorierne: boligudvikler, office/business, leisure/hotel samt prisen som bedste ”overall” developer i Euromoneys Real Estate Survey 2018.

I 2017 påbegyndte Skanska det nye Scandic Hotel ved lufthavnen med 357 værelser og konferencefaciliteter til 400 personer. Ved Amager Strandpark afleverede Skanska 1.og 2. fase af Øresund Park på i alt 453 lejligheder. I Ørestad var udviklingen af 300 lejligheder i Ø-Huset godt i gang og ikke mindst opførelsen af Swecos nye danske domicil fyldte en del.

"Vi er glade for at vinde 4 Euromoney Awards og specielt prisen som bedste udvikler i Danmark varmer. Det er en stor anerkendelse af vores arbejdsindsats her i Danmark og at vinde i samtlige kategorier vi arbejder i bliver svært at overgå.

Vi har i år opstartet kontorhuset Cph Highline på Havneholmen på ca. 20.000 m2 og er tæt på med flere spændende projekter både på hotel, bolig og ikke mindst kontorfronten i det københavnske -så vi kan allerede nu se at 2018 også bliver et rigtig godt år, " fortæller Peter Nymann, adm. direktør for Skanska i Danmark.

Skanska i Danmark vandt også prisen som bedste "overall" developer i 2017, 2015 og som bedste developer i kategorien office/business i 2014.

Om undersøgelsen
Euromoneys Real Estate Survey er en årlig undersøgelse, som er blevet foretaget i 14 år. Det er en webbaseret undersøgelse, som bliver foretaget iblandt magasinets læsere, herunder bl.a. ejendomsmæglere, udviklere, investeringschefer og banker over hele verden.

Respondenterne blev bedt om at svare på, hvilke firmaer, de mente, var de bedste udbydere af ejendomsprodukter og services på deres marked over de seneste 12 måneder. Undersøgelsen blev gennemført i foråret 2018.

Sidst opdateret: 18-09-2018