c

Skanska på Fortunes "Change the World" liste for andet år i træk

For andet år i træk inkluderer Fortune Magazine Skanska på sin årlige "Change the World" liste over virksomheder, der bidrager til en positiv samfundsændring i verden. Skanska rangerer som nr. 17 og klatrer tre positioner op fra sidste års placering.

Det internationale erhvervsmagasin Fortune inkluderer 53 virksomheder på "Change the World" listen  i 2020, som blandt andet inkluderer The Vaccine Makers, PayPal og Microsoft. Skanska ender på en 17. plads, tre positioner bedre end 20. pladsen i 2019.

Fortune beskriver vores arbejde med bæredygtighed og vores klimamål om at opnå klimaneutralitet i hele værdikæden inden 2045 som en af ​​grundene til udnævnelsen.

Strategiske partnerskaber

Vigtigheden af ​​samarbejde nævnes også, og at mange initiativer i dag ikke er mulige uden strategiske partnerskaber for at skabe de rigtige innovative løsninger. Fortune fremhæver også lanceringen af ​​Boklok i Storbritannien, hvor målet er at udvikle bæredygtige hjem til mennesker med almindelige indkomster.

”At blive anerkendt af Fortune Magazine som en "Change the World-virksomhed", i både 2019 og 2020, er en stor præstation, der viser, at Skanska er anerkendt som en af de førerende inden for bæredygtighed. Ved at fremhæve BoKlok og Skanskas klimamål bekræfter Fortune, at det er en god forretning at tackle bæredygtighedsudfordringer som klimaforandringer og sociale uligheder. Jeg er meget stolt af alle vores kolleger, der bidrager i deres hverdag, ”siger Anders Danielsson, Skanska Groups administrerende direktør.

Se hele  "Change the World" listen på Fortunes hjemmeside.

Sidst opdateret: 05-10-2020