c

Skanska udlejer til Sønderjysk Forsikring

Sønderjysk Forsikring lejer de sidste 310 m2 på bygningens 6. sal, til indflytning januar 2022. Dermed er CPH Highline nu fuldt udlejet.

”Sønderjysk Forsikring etablerer et nyt kompetencecenter i København for at kunne tiltrække de rette kompetencer indenfor digitalisering, automatisering og andre specialistroller, hvilket er en vigtig del af selskabets ambitiøse vækstrejse”, oplyser IT- og digitaliseringsdirektør i Sønderjysk Forsikring, Thorvaldur Flemming Jensen.

”CPH Highline byder på nogle attraktive rammer, som er vigtige for vores nye medarbejdere. Blandt andet med kantinen, som byder på en madoplevelse med høj kvalitet, den meget unikke tagterrasse og placeringen tæt på den kommende Metro. Rammerne og miljøet kan noget helt særligt, og det er med til at skabe den rette kultur og arbejdsglæde hos medarbejderne” siger Thorvaldur Flemming Jensen.


Unik og attraktiv beliggenhed
CPH Highline er en nyopført flerbrugerkontorejendom, beliggende i et eksklusivt erhvervs- og boligområde med attraktive udearealer. Havneholmen byder desuden på en optimal infrastruktur, ca. 50 m fra den kommende Havneholmen Metro Station og med nem adgang til lufthavn og motorvejsnettet.

"Hos Skanska er det en fornøjelse at kunne offentliggøre aftalen med Sønderjysk Forsikring, som er et rigtig godt match til de øvrige virksomheder i CPH Highline. Det er en virksomhed, som har stor fokus på at tilbyde nogle inspirerende rammer, som sikrer medarbejdernes trivsel, motivation og velvære, som jeg er helt sikker på at bygningens fleksible indretning og de mange services være med til at understøtte både nu og i fremtiden,” siger markedschef Elo Alsing.

CPH Highline er tegnet af Holscher Nordberg Arkitekter og er inspireret af New Yorks populære High Line, der bugter sig mellem Manhattens skyskrabere med bygningens tagterrasse som det sociale samlingspunkt og mødested.

Fuldt udlejet kontor
Med udlejningen er CPH Highline, som allerede huser lejerne GlobalConnect, SAS Institute, Nordnet, Skanska og SteelSeries, nu fuldt udlejet.
Skanska forventer, at det sidste byggeri på Havneholmen – CPH Pulse igangsættes primo 2022, der med en DGNB Platin certificering, bliver en bæredygtig erhvervsejendom på 15.900 kvadratmeter med masser af fælles faciliteter og services samt egne tagterrasser til de enkelte lejemål.

Sidst opdateret: 08-12-2021