c

Rejsegilde for nyt Scandic hotel i Scanport

Scandics kommende hotel i Københavns nye internationale erhvervsområde Scanport slår dørene op i starten af 2021. Det fejrede Skanska torsdag den. 19. september med rejsegilde.

Eva Boch og Peter Nymann fra Skanska, Borgmester Allan S. Andersen, adm. direktør Søren Faerber fra Scandic, Jesper Henkel fra KPC

Omkring 175 gæster og håndværkere var mødt op for at fejre det nye Scandic Strandpark-hotel. Traditionen tro var der taler fra både bygherre ved Skanska, totalentreprenør ved KPC samt Scandic. Tårnby Kommune blev repræsenteret af borgmester Allan S. Andersen.

Arrangementet blev også brugt til at hylde det store fælles fokus på sikkerhed, som alle parter har haft. Dagen markerede samtidig 200 dage uden arbejdsulykker.

Forventer 200.000 gæster om året

Navnet Scandic Strandpark-hotel er inspireret af den flotte beliggenhed i Scanport i forlængelse af Amager Strandpark.

Hotellet er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects og opføres i 12 etager og får 357 værelser. Hotellet byder både på restaurant, skybar, lounge, pool, sauna og fitness.

Med den flotte beliggenhed og kun 600 meter til Københavns Lufthavn, Øresundsbroen og metro er forventningen, at hotellet vil kunne tiltrække ca. 200.000 gæster årligt. 

Nyt internationalt erhvervsområde tager form

Visionen for Scanport er at udvikle et internationalt erhvervsområde med bygninger med arkitektonisk kvalitet og med et aktivt nærmiljø med udeaktiviteter, restauranter, et hotel og en blanding af domiciler og flerbrugerhuse.

Foruden Scandics nye hotel, opføres Scanport Glasværk – et kontor på ca. 4.500 kvadratmeter. Hertil er Ferring Pharmaceuticals i gang med at bygge et nyt domicil tegnet af Foster + Partners.  

Flere spændende erhvervsprojekter er på tegnebrættet til de resterende 45.000 kvadratmeter byggeretter.

Se mere på Scanport.dk

Sidst opdateret: 24-09-2019