c

Salg af lejligheder i Kejserhaven

Skanska starter salget af 30 lejligheder i Kejserhaven og slår i den forbindelse dørene op til det første åbent hus-arrangement på boligerne i Ullerød.

kejserhaven-boligprojekt-hillerød-fugleperspektiv
1 / 7
kejserhaven-boligprojekt-hillerød-eksteriør
2 / 7
kejserhaven-boligprojekt-hillerød-gårdrum
3 / 7
kejserhaven-boligprojekt-hillerød-stue-køkken
4 / 7
Genbrugsmursten-Kejserhaven-close-up
5 / 7
kejserhaven-boligprojekt-hillerød-foto-byggeri
6 / 7
kejserhaven-boligprojekt-hillerød-foto-byggeri-element-montage
7 / 7

Dette sker søndag d. 13. september, hvor der inviteres til premiere i Kejserhavens showroom på Frederiksværksgade 154 i Ullerød. Her opstarter salget af de første af 30 ejerlejligheder, som står klar til indflytning i sommeren 2021. Til boligerne medfølger én parkeringsplads samt muligheden for yderligere at kunne tilkøbe pladser. Kejserhaven bliver på i alt 106 lejligheder. Heraf 76 lejeboliger hvor udlejningen af disse forventes opstartet til nytår.

”Vi er rigtig glade for at kunne præsentere et projekt af høj kvalitet. Vores fokus har fra start været at sammensætte et stærkt team af rådgivere og arkitekter – og når vi står her i dag, kan vi allerede se, at forventningerne er indfriet. Da denne byggegrund er en af de sidste i området, var det i særlig grad vigtigt for os at afslutte området på bedste vis ” Udtaler Kristian Møller-Petersen, Projektchef i Skanska.

Kejserhaven er tegnet af Årstiderne Arkitekter, der er et af landets mest anerkendte arkitektfirmaer. De er især kendte for at holde fast i den skandinaviske arkitektur, hvor materialer, lys og nøje fokus på brugerne af boligerne har stor betydning. Alle lejlighederne er derfor indrettet med kvalitetsmaterialer og med høj fokus på funktionalitet.

Lejlighederne er med gode udsigts- og lysforhold, og varierer fra 2-4 værelser og 76-110 kvadratmeter – alle med egen altan eller gårdhave. Kejserhavens gårdrum åbner sig mod omgivelserne med hyggelige gangstier. Små zoner med siddemiljøer og plads til leg etableres mellem stierne og der etableres en stor legeplads for hele områdets mange børnefamilier.

Kvalitetsbyggeri med bæredygtige elementer
Byggeriet får flere bæredygtige elementer med blandt andet en stor fælles gårdhave med aktivitetszoner og solceller.

Facaderne på 2 af de i alt 5 boligblokke er beklædt med genbrugsmursten nedtaget fra et af Skanskas andre projekter. Dermed lever stenene videre i en ny historie og bringer samtidig liv og sjæl til Kejserhavens udtryk, samtidig med at anvendelsen af genbrugsteglstenene bidrager til besparelser på det samlede Co2-regnskab.

Se mere om projektet på Kejserhavens hjemmeside»

Fakta om Kejserhaven

• 106 boliger fordelt på 2-,3- og 4-værelses lejligheder
• 30 ejerlejligheder og 76 lejelejligheder
• 5 individuelle bygninger i 3-5 etager
• Gennemlysning og gode rumdelinger
• Alle lejligheder har egen altan eller gårdhave
• 159 parkeringspladser på terræn
• Cykelparkering
• Fælles privat gårdhave
• Stor legeplads for områdets mange børnefamilier
• Elevator i alle opgange
• Bæredygtighed: genbrugsmursten og solceller

Sidst opdateret: 10-09-2020