c

Safety Week 2022

Safety Week er Skanskas årlige internationale initiativ med fokus på sikkerhed og sundhed. Vores mål er, at vores arbejdspladser skal være skadesfri og sunde. I år finder Safety Week sted uge 18, 2.-8. maj.

Temaet for årets Safety Week er "Vi opbygger god adfærd". Med årets tema ønsker vi at inspirere til dialog og refleksion over adfærd – hvorfor gør vi, som vi gør? Og hvordan opbygger man adfærd, der medvirker til et sikrere og sundere arbejdsmiljø?

Safety Week er en uge fyldt med interessante og værdifulde aktiviteter med det formål at øge sikkerheden og trivsel på vores arbejdspladser, hver dag, hele året rundt.

Programmet i Danmark:

  • Site Safety Visit på projektet Nest 45. Med deltagelse af vores nordiske bæredygtighedschef, repræsentanter fra ledelsen, projektchef og entreprenør. Her gennemgås sikkerheden på byggepladsen.
  • Site Safety Visit på C.F. Møllers Have. Med deltagelse af vores nordiske bæredygtighedschef, repræsentanter fra ledelsen, projektchef og entreprenør. Her gennemgås sikkerheden på byggepladsen.
  • Seminar og workshop på projektet Nest 45: i ”bekæmpelse af støv på byggepladsen”
  • Seminar for forretningsenheden i Norden: How to lead Workplace Culture.
  • Workshop for forretningsenheden I Norden: Temaet er Workplace Culture. Hvordan bliver vi bedre til at udvikle den gode adfærd på vores byggepladser?
  • Hjertestarter kursus for alle Skanska medarbejdere i København. Her benyttes hjertestarteren i vores hovedkontor i CPH Highline, som selvfølgelig er placeret således, at der er offentlig adgang til hjertestarteren.

    Se mere om vores sikkerhedsarbejde her»
Sidst opdateret: 04-05-2022