c

Rejsegilde på Scanport Glasværk

Tirsdag d. 18. august afholdte Skanska traditionen tro rejsegilde på Scanport Glasværk, som med sine 4.600 kvm kontor bliver Scanports første flerbrugerhus.

Scanport Glasværk, både arkitektur og navn er inspireret af det gamle Kastrup Glasværk som lukkede produktionen i 1979
scanport-glasværk-rejsegilde-kig-fra-havnen-mod-hotel-og-glasværk
scanport-glasværk-rejsegilde-skanska-shl-arkchitects-kpc
scanport-glasværk-skanska-rejsegilde
scanport-glasværk-rejsegilde-mod havn-hotel-glasværk
scanport-glasværk-rejsegilde-udsigt-mod-havn
scanport-glasværk-skanska-rejsegilde-eva-boch-skanska

Rejsegildet var på grund af COVID-19, blevet udskudt af et par omgange i løbet af foråret og sommeren. Det var et rejsegilde som var lidt anderledes end vanligt, for at imødekomme myndighedernes råd og anbefalinger. Derfor blev rejsegildet afholdt helt uden eksterne deltagere, så kun håndværkere og rådgivere var inviteret og med et maksimum på 100 personer.  

Rejsegildet blev fejret i stueetagen, som kommer til at danne ramme om husets fælles kantine- og loungeområde, når huset står færdigt i foråret 2021. Der var ved arrangementet mulighed for at komme op på husets tagterrasse, hvor der også bliver et stort og lyst mødelokale. Alt sammen med en helt fantastisk udsigt ud over Øresund.

Traditionen tro var der taler fra både bygherren ved Skanska, totalentreprenøren ved KPC, samt arkitekten ved Schmidt Hammer Lassen.

”Vi fejrer ikke blot byggeriet i dag, vi hylder også det flotte sikkerhedsarbejde som der er på byggepladsen, hvor vi netop i dag har rundet 275 dage uden ulykker, og dermed ingen ulykker overhovedet” sagde projektchef Eva Boch i sin tale.

Scanport Glasværk trækker med sit navn og sit nutidige industrielle look, referencer til det gamle Kastrup Glasværk som netop lå placeret her indtil 1979.

Kontor med fokus på work-life-balance

Scanport Glasværk har med sine 5 etager og ca. 275 arbejdspladser en unik beliggenhed ved Øresund og er tæt på både strand, havnebad, lystbådehavn og grønne områder. Som lejer i Scanport Glasværk får man en skøn udsigt over Øresund, hvilket giver mulighed for at bringe det bedste fra naturen og vandet ind i hverdagen. Amager Strand ligger ganske tæt på og giver god mulighed for at balancere arbejdsliv og fritid, med både løbeture, kitesurfing og kajak.

Scanport Glasværk er beliggende blot 500 meter fra Kastrup Metrostation. Københavns Lufthavn er tilmed kun et enkelt stop væk med Metro, og beliggenheden er derfor oplagt for virksomheder med internationale kunder og samarbejdspartnere.

Scanport er et internationalt erhvervsområde i rivende udvikling, hvor hele tre projekter bliver færdiggjort til næste år. Foruden færdiggørelsen af Scanport Glasværk, flytter Ferring ind i deres nye 24.000 kvm store domicil og hotellet Scandic CPH Strandpark åbner med 357 værelser og konferencefaciliteter.

Se mere om Scanport og Glasværket her

Vil du vide mere om projektet eller lejemålene så kontakt:

Markedschef

Elo Alsing
Sidst opdateret: 21-08-2020