c

Rejsegilde på C.F. Møllers Have i Ørestad

Inden længe er Ørestad tilføjet 156 lejelejligheder, når Skanska åbner for indflytning i C.F. Møllers Have. Torsdag 27. april var der rejsegilde for håndværkere og alle andre, der har været involveret i det spændende boligbyggeri.

C.F. Møllers Have er klar til udlejning efter sommerferien med indflyting til december.

”C.F. Møllers Have handler om plads til fællesskab. Det er et boligbyggeri, som skal være med til at få beboerne til at mødes. Fællesvaskeriet handler ikke kun om at spare på vand og energi og passe på klimaet - det er også et vigtigt sted at møde sine naboer, når man bor her. Alle beboerfaciliteter som f.eks. fælleshus, kontorarbejdspladser til hjemmearbejde, genbrugsrum og det store grønne gårdrum er tænkt som mødesteder for beboerne,” forklarede Anders Bay Holm, der er arkitekt og markedschef i Sweco Architects, i sin tale ved rejsegildet.

Efter sommerferien åbner C.F. Møllers Have for udlejning med indflytning til december i år. Byggeriet er allerede nået så langt, at interesserede lejere kan danne sig et godt indtryk af, hvad stedet kan tilbyde.

”Vi har sat barren højt for kvaliteten. C.F. Møllers Have bliver et godt sted at bo med mindre bylejligheder på to til fire værelser. Vi har sammen med arkitekterne fra Sweco, ingeniørerne fra Niras og håndværkerne fra Nordstern og deres underleverandører bygget et flot hus og løst en række udfordringer for at kunne opnå bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld.” sagde Skanskas projektchef, Carsten Bjørneboe, der i sin tale særligt takkede håndværkerne for deres store indsats.

Fakta om C.F. Møllers Have
C. F. Møllers Have er et boligprojekt på ca. 12.000 m² i otte etager, bestående af 156 lejligheder og en offentlig parkeringskælder i to niveauer. Lejlighederne er små delevenlige udlejningslejligheder på 1-4 værelser og henvender sig primært til singler, unge par og seniorer.

Boligprojektet bæredygtighedscertificeres til DGNB Guld, hvilket betyder, at byggeriet som helhed vil leve op til nogle af de højeste miljømæssige, økonomiske, sociale, tekniske og procesmæssige krav. Udvikling af nye og mere bæredygtige løsninger er et vigtigt fokusområde for Skanska.

Deleøkonomi, fællesskab og klimaet er alle vigtige parametre hos nutidens boligsøgere, projektet vil indbyde til netop dette, hvor der udover fællesvaskeri også vil være en læse-/lektiecafé og fælleslokale med køkken.

I stueetagen vil der være co-working spaces (kontorarbejdspladser) til brug for ejendommens lejere, som på den måde tilbydes mulighed for gode hjemmearbejdsforhold og et fællesskab på tværs i ejendommen.

Gårdrummet vil fungere som et fælles rekreativt udendørs opholdsrum med legeområder, orangeri og en rig beplantning. Alt sammen for at højne fællesskabet.

Parkeringskælderen er udlejet til By & Havn og vil indgå i den samlede parkeringsløsning i Ørestad. Der vil være offentlig adgang til kælderen. Ejendommens beboere får direkte adgang til kælderen, som udover p-pladser også indeholder depotrum, aflåst opvarmet cykelparkering og cykelværksted. 

CFMH rejsegilde_7
1 / 4
CFMH rejsegilde_8
2 / 4
CFMH rejsegilde_15
3 / 4
CFMH rejsegilde_2
4 / 4
Sidst opdateret: 15-06-2023