c

Indvielse af Kvarterpladsen

Kvarterpladsen er Københavns nyeste plads. Den ligger på Havneholmen bag Fisketorvet, og lørdag den 16. juni blev den officielt taget i brug for første gang. I stedet for at holde en stor åbningsceremoni med rød løber blev pladsen taget i brug med et stort loppemarked, som beboerne i området stod bag. Dagen bød på live-musik, gode loppefund, madboder og hyggelig havnestemning.

kvarterpladsen-ved-skibbroen-havneholmen-kobenhavn-indvielse 2018
1 / 8
kvarterpladsen-havneholmen-kobenhavn-containere-indvielse 2018
2 / 8
kvarterpladsen-havneholmen-kobenhavn-cortenstål
3 / 8
kvarterpladsen-havneholmen-kobenhavn-indvielse 2018
4 / 8
kvarterpladsen-havneholmen-kobenhavn-kig mod roklub-indvielse 2018
5 / 8
kvarterpladsen-havneholmen-kobenhavn-kig mod skibbroen-indvielse 2018
6 / 8
kvarterpladsen-havneholmen-kobenhavn-loppemarked-indvielse 2018
7 / 8
kvarterpladsen-havneholmen-kobenhavn-musik og dans-indvielse 2018
8 / 8

Formålet med Kvarterpladsen er at skabe et område med mulighed for kreative aktiviteter til gavn for beboere, virksomheder og besøgende. Derfor er der opført containere og skure, hvor der er mulighed for at etablere værksteder og småbutikker, udstille kunsthåndværk, afholde loppemarkeder, vedligeholde husbåde og klargøre robåde og kajakker.

Skanska har i tæt samarbejde med husbådsforeningen Skibbroen, Holscher Nordberg Arkitekter og områdets lokaludvalg udviklet pladsens detailudformning. Det har resulteret i en mangfoldig plads, hvor der er faciliteter til alt fra kreativ udfoldelse og bådrenovering i de udlejede skure og containere til afslapning og hygge på pladsens havnepromenade.

Sidst opdateret: 18-06-2018