c

Skanska opnår 1. plads i Europa inden for bæredygtig ejendomsudvikling

For tredje år i træk modtager Skanska en vigtig anerkendelse fra GRESB - Global Real Estate Sustainability Benchmark

Skanska Commercial Development Nordic har opnået førstepladsen i Europa og en andenplads i verden som det mest bæredygtige ejendomsselskab inden for projektudvikling i dette års udgave af GRESB.

Blandt de virksomheder, der var inkluderet i undersøgelsen, har alle hovedfokus på at investere og udvikle ejendomsprojekter.

”Det er en flot anerkendelse af, hvordan vi styrer og udfører vores forretning ud fra et bæredygtighedsperspektiv. Placeringen giver os også en bekræftelse på, at vi er en attraktiv partner, der udvikler bæredygtige ejendomme,” siger Camilla Wieslander, administrerende direktør for Skanskas kommercielle ejendomsudvikling i Malmø.”

Ny generation af kontorbyggeri

Et godt eksempel på Skanskas løbende udvikling inden for bæredygtighed er det nye kontorprojekt Epic i Malmø, påpeger Camilla Wieslander:

”Epic repræsenterer en ny generation af kontorbygninger i det centrale Malmø med fokus på sundhed og velvære. I vores arbejde med at tilbyde sunde arbejdspladser til markedet vil Skanska være den første aktør i Norden, der pre-certificerer Epic i henhold til den internationale certificering WELL. Fra september flytter de første lejere ind i deres nye lokaler, som er kendetegnet ved et stærkt fokus på velvære og upcycling med raffinerede og genbrugte byggematerialer. ”

Investorer bruger GRESB som indeks  til at vurdere risici i forskellige ejendomsinvesteringer og til konstant at udvikle og forbedre deres nuværende og fremtidige ejendomsportefølje fra et bæredygtighedsperspektiv.

Læs mere www.gresb.com