c

Skanska vinder pris som bedste ejendomsudvikler i Danmark

Skanska vandt den samlede pris som bedste danske ejendomsudvikler i Euromoney Real Estate Awards 2022. I alt blev Skanska kåret som vinder i seks kategorier - bl.a. innovation og bæredygtighed.

Vinderne af Euromoneys Real Estate Awards 2022 er blevet afsløret. Skanska vandt seks af de otte kategorier for ejendomsudviklere, inklusiv prisen som ”overall” bedste ejendomsudvikler i Danmark.

Euromoney Real Estate Award 2022 er baseret på indsatsen i 2021 og vinderne er fundet efter en afstemning foretaget i foråret 2022.

I 2021 var nogle af højdepunkterne færdiggørelse og salg af kontorejendommen CPH Highline på Havneholmen i København og Scandic CPH Strandpark, et nyopført konferencehotel med 357 værelser. Det var også i 2021, at Skanska havde rejsegilde på Nest45 i Ørestad, der står klar til indflytning i slutningen af 2022, hvor byggeriet forener kontorer og hotel med fælles arealer i stueetagen. Nest 45 bliver det Telias nye domicil, mens Ibis Styles lejer hoteldelen.

Skanska har i 2022 netop påbegyndt byggeriet af CPH Pulse, der er Københavns første kontorbyggeri, der er præcertificeret til DGNB Platin – den højeste mulige bæredygtighedscertificering. CPH Pulse bliver i 2024 nyt domicil for FL Smidth.

”Vi er stolte af at blive kåret til den bedste ejendomsudvikler. At vinde hele seks førstepriser er en enorm anerkendelse af vores arbejde, og vi er måske særligt stolte af at vinde priserne for at være bedst til både innovation og bæredygtighed. Det er to områder, som er helt afgørende for os og for fremtidens byggebranche,” siger Peter Nymann-Jørgensen, administrerende direktør for Skanska i Danmark.

Skanska har flere gange i de senere år vundet Euromoney Real Estate Awards som bedste ejendomsudvikler i Danmark.

Om undersøgelsen

Euromoneys Real Estate Survey er en årlig undersøgelse, som er blevet foretaget i 18 år. Det er en webbaseret undersøgelse, som bliver foretaget blandt og magasinets læsere og branchen, herunder bl.a. ejendomsmæglere, udviklere, investeringschefer og banker over hele verden.

Respondenterne blev bedt om at svare på, hvilke firmaer, de mente, var de bedste udbydere af ejendomsprodukter og services på deres marked over de seneste 12 måneder. Undersøgelsen blev gennemført i foråret 2022.

Sidst opdateret: 27-09-2022