c

Endnu en etape af Amager-boligprojekt afsluttet

I starten af november kunne Skanska sætte punktum for anden del af ØSP, og yderligere 104 lejligheder er nu klar til indflytning. Nu resterer kun tre etaper, før projektet er helt færdigbygget.

Boligprojektet ØSP på Amager - 2. etape er nu afleveret.

Byggeriet forløber som planlagt

Milo Larsen, projektleder i Skanska, fortæller: ”Vi har et enormt godt samarbejde her på pladsen, og alle enheder yder en kæmpe indsats hver dag for at få tingene leveret rettidigt. Det er en af grundene til, at vores tidsplan holder så fint. Vi ser nu frem mod afleveringen af næste blok med 107 lejligheder i marts 2018.”

De første er allerede flyttet ind

I sommers flyttede den første gruppe beboere ind i blok A, der ligesom den øvrige bebyggelse består af en blanding af rækkehuse, lejligheder og penthouselejligheder. Den alsidige bebyggelse er skabt ud fra et ønske om at appellere til en bred målgruppe.

Cykelsti snor sig gennem området

Som en integreret del af bebyggelsen bliver der etableret en cykelsti, der forbinder Øresundsvej og Strandlodsvej. Cykelstien kommer til at løbe langs metrolinjen og giver cyklister en hurtig og sikker rute gennem området. Derudover er der i udviklingen af området lagt vægt på at integrere grønne arealer mellem bygningerne.

Fakta om ØSP

  • 439 boliger / 42.150 kvadratmeter
  • P-kælder på 8.000 kvadratmeter med ca. 156 p-pladser
  • Planlagt aflevering i november 2018
  • Købt af det svenske ejendomsselskab Balder
Sidst opdateret: 08-11-2017