c

Dansk London-designer finder inspiration i Bryggergården

Bryggergårdens nyeste lejer bidrager med kreativitet og bæredygtighed ---en profil der gøder jorden for fremtidens Scanport.

Efter flere år i London slår designeren Trine Lindegaard sig nu ned med studie i Bryggergården, som hun har valgt som base på grund af områdets og bygningens inspirationskilder.

"Jeg har savnet at være tæt på den danske historie, at have vand og natur i baghaven og lokale miljøer, som jeg kunne lade mig inspirere af. De ting har jeg nu fundet i Bryggergården," siger Trine Lindegaard.

Hun satser nu på at slå igennem på den danske modescene med sit farverige herretøjsdesign, der har fokus på bæredygtige projekter. Og med den seneste nominering ved Dansk Design Talent er hun godt på vej.

"Trine er kreativ, iværksætter og arbejder bæredygtigt. Den profil ønsker vi i høj grad også at skabe for Scanport. Derfor har vi fokus på at få ildsjæle som Trine ind i Bryggergården. Vi tror på, at vores aktiviteter i området i dag har værdi for fremtidens Scanport, udtaler Ib Kaa, projektleder.

Skanskas bylivsudviklingsprojekt i Scanport har nu været i gang i halvandet år. I dag har flere kreative ildsjæle deres daglige gang i Bryggergården. Alt fra up-coming-designere, kreative iværksættere og alternative designere er med til at sætte Scanport på Danmarkskortet.

Læs mere om bylivsudviklingsprojektet i Scanport