c

C.F. Møllers Have nærmer sig udlejning

De sidste hænder er ved at blive lagt på boligbyggeriet C.F. Møllers Have i Ørestad. Allerede nu kan interesserede lejere skrive sig op til mere information på det nye website dedikeret til C.F. Møllers Have. Udlejning forventes at starte i slutningen af juli med indflytning fra december.

Læs mere om udlejning på https://cfmoellershave.dk/

C. F. Møllers Have er et boligprojekt på ca. 12.000 m² i otte etager, bestående af 156 lejligheder og en offentlig parkeringskælder i to niveauer. Lejlighederne er små delevenlige udlejningslejligheder på 2-4 værelser og henvender sig primært til singler, unge par og seniorer.

Læs mere om udlejning og opskrivning til mere information på projektwebsitet

Selve udlejningen er det EDC Projekt Poul Erik Bech, der tager sig af. Mæglerne kan kontaktes på telefon 33307800 og e-mail Contact.

CFMH rejsegilde_15.jpg

Foto af C.F. Møllers Have fra rejsegildet i april 2023. 

DGNB Boligprojektet certificeres til DGNB Guld, hvilket betyder, at byggeriet som helhed vil leve op til nogle af de højeste miljømæssige, økonomiske, sociale, tekniske og procesmæssige krav. Udvikling af nye og mere bæredygtige løsninger er et vigtigt fokusområde for Skanska.

Deleøkonomi, fællesskab og klimaet er alle vigtige parametre hos nutidens boligsøgere, projektet vil indbyde til netop dette, hvor der udover fællesvaskeri også vil være en læse-/lektiecafé og fælleslokale med køkken.

I stueetagen vil der være co-working spaces (kontorarbejdspladser) til brug for ejendommens lejere, som på den måde tilbydes mulighed for gode hjemmearbejdsforhold og et fællesskab på tværs i ejendommen. Gårdrummet vil fungere som et fælles rekreativt udendørs opholdsrum med legeområder, orangeri og en rig beplantning. Alt sammen for at højne fællesskabet.

Parkeringskælderen er udlejet til By & Havn og vil indgå i den samlede parkeringsløsning i Ørestad. Der vil være offentlig adgang til kælderen. Ejendommens beboere får direkte adgang til kælderen, som udover p-pladser også indeholder depotrum, aflåst opvarmet cykelparkering og cykelværksted.

Sidst opdateret: 29-06-2023