c

Udlejningskoordinator til Skanska A/S, kontorudlejning

Jobbet

Vi søger en udlejningskoordinator til markedsafdelingen, hvor du i tæt samarbejde med markedschefen, skal sikre udlejningen af vores kontorprojekter i Storkøbenhavn.

Du får et stort selvstændigt ansvar, hvor du i høj grad selv skal finde nye kundeemner via virksomhedsanalyser, opsøgende kundearbejde, netværk og samarbejdspartnere.

Du skal løbende følge op på markedsplaner og koordinere udlejningsindsatserne i tæt samarbejde med eksterne mæglere.

Du kommer i berøring med hele beslutningsprocessen i forbindelse med en udlejning - fra tidlig dialog, forhandling og til kontraktunderskrivelsen.


Ansvar og arbejdsopgaver

• Analysearbejde og opdatering af markedsplaner
• Opsøgende kundearbejde og opfølgning på eksisterende kunderelationer
• Anvendelse og opdatering af Salesforce (CRM)
• Ansvar for udarbejdelse af prospekter, præsentationer og udlejningsoplæg
• Bistå med ekstern kommunikation, annoncering, opdatering af hjemmeside mm.
• Deltage i udarbejdelse af erhvervslejekontrakter
Kvalifikationer

Den ideelle kandidat har en baggrund som ejendomsmægler eller relevant uddannelse inden for økonomi eller markedsføring.
Du skal have erfaring med kontorudlejning og markedsføring, gerne fra mæglerbranchen, administrationsbranchen eller fra ansættelse i et ejendomsselskab.

Egenskaber

Som person er du analytisk, proaktiv, resultat- og forretningsorienteret, du kan tænke alternativt samtidig med at du har den struktur og professionalisme der skal til, for at nå langsigtede strategiske mål.
Du er kundefokuseret og kan tackle udfordringer som muligheder. Du er udadvendt og har naturligt gode kommunikations- og forhandlingsevner.

Vi tilbyder

• Udviklingsmuligheder i en international koncern med en solid økonomi og stærke værdier
• En virksomhedskultur præget af ordentlighed, professionalisme og handlekraft
• Et uformelt og dynamisk miljø, hvor hverdagen er præget af et højt drive med fokus på at løse komplekse opgaver i et tæt og tværfagligt samarbejde

Ansøgning og proces

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte markedschef Elo Alsing, på Contact eller mobilnummer 2016 9322.

Din ansøgning behandles fortroligt, og vi beder dig sende denne sammen med dit CV hertil – mrk: udlejningskoordinator.

Kort om Skanska

Skanska er én af verdens førende projektudviklings- og entreprenørkoncerner med ca. 35.000 medarbejdere i Europa og USA og en årlig omsætning på 177 Mia SEK (2019).

I Danmark udvikler Skanska kontor, hotel og boliger i Storkøbenhavn og står bag mere end 400.000 kvadratmeter erhvervs- og boligprojekter. Vi har aktuelt ca. 90.000 m2 egne projekter under opførelse.

Sikkerhed og bæredygtighed er nogle af værdierne i vores arbejde, og vi er, gennem vores høje krav til sikkert arbejdsmiljø og bæredygtigt byggeri, med til at sætte nye standarder i Danmark. Til gavn for os, vores kunder og samfundet.

Du kan læse mere om os på www.skanska.dk

Del
Sidst opdateret: 04-11-2020