c

Projektchef til Skanska

Vi har byggeprojekter, der venter på dig i Storkøbenhavn

En pipeline af store og spændende projekter venter forude. Så vil du have det fulde ansvar for byggeudviklingsprojekter med investeringer på +300 millioner kroner?

Få alle fordelene ved at være en del af en af verdens førende projektudviklings- og entreprenørkoncerner. Og bliv en del af et mindre kontor i Danmark, hvor vi kan agere agilt samtidig med, at vi har en stor organisation med økonomisk sikkerhed i ryggen.

Vi søger 2 projektchefer, hvor den ene primært vil få ansvar for projekter inden for boligbyggeri og den anden inden for projekter til erhverv.

Den danske projektudviklingsafdeling
Du træder direkte ind på det danske kontor med godt 20 kolleger, hvor du bliver en del af projektafdelingen. Vi er en ren udviklingsafdeling og sidder som en del af Commercial Development Nordic, der består af omkring 120 ansatte i Norden.

På det danske kontor – hvor vi i øvrigt lige nu er ved at flytte ind i helt nye lokaler på Havneholmen – er vi både ingeniører, arkitekter og bygningskonstruktører samt advokater, revisorer og business controllere.

I Storkøbenhavn står vi bag mere end 400.000 kvadratmeter erhvervs- og boligprojekter. Og lige nu har vi ca. 90.000 m2 projekter under opførelse. Læs mere her.

Det totale ansvar for byggeprojekter fra ideoplæg til aflevering
Vi har p.t. byggegrunde i Storkøbenhavn, der står klar til nye byggerier, og som projektchef har du ansvaret for projekterne helt fra udarbejdelse af lokalplaner til overdragelse af byggeriet. Du er den eneste, som følger projektet i hele dets levetid, så du får et stort ansvar for at styre projektet sikkert i mål inden for de givne økonomiske og tidsmæssige rammer.

Du har projektlederansvaret for både interne kolleger og eksterne samarbejdspartnere, og på de store projekter har du typisk 1-2 projektledere tilknyttet også.

I din hverdag foregår størstedelen af tiden fra vores kontor, og dine ansvarsområder indebærer især at:

Deltage i udarbejdelse af projektkoncept, ideoplæg og investeringsbudget
Deltage i kundemøder og markedsføring af dine projekter
Forhandle med entreprenører, arkitekt- og ingeniørfirmaer, øvrige konsulenter og myndigheder
Sikre kontrol og projektgranskning af totalentreprenørens forprojekt og hovedprojekt
Stå for løbende kontrol af byggeriets udførelse – herunder arbejdsmiljø og sikkerheden på byggepladsen
Udvikle og implementere grønne/bæredygtige løsninger i byggeriet
Udarbejde løbende projektrapportering, herunder økonomiopfølgning
Erfaring med projektudvikling gennem alle faser
Du har en relevant byggeteknisk baggrund og har som minimum nogle års erfaring i en lignende rolle. Det kan også være, at du har en del års erfaring som projektleder og vil tage næste skridt som projektchef. Vi kan tilpasse størrelsen af projekter afhængigt af din erfaring. Derudover:

Har du erfaring med projektudvikling og styring fra A-Z
Er du god til at oprette og fastholde netværk og bruge det aktivt – og du har sikkert allerede et godt netværk i branchen
Har du erfaring med forhandling med myndigheder, rådgivere og entreprenører
Velkommen til Skanska
Du træder ind på en arbejdsplads, hvor vi spænder vidt, både fagligt og erfaringsmæssigt. Det betyder, at der er en god blanding af mange forskellige kompetencer, og vi lægger vægt på at bruge hinanden. Du vil fx også bidrage med sparring og idéudvikling på andre projekter.

Det er lidt atypisk at sidde med så store projekter og dog være en del af en mindre arbejdsplads, hvor alle kender hinanden. Vi er en flok, som har lyst til at se hinanden uden for arbejdstid – med aktiviteter, hvor der er lidt for enhver smag, så socialt fungerer vi rigtig godt.

Vil du styre vores næste byggeprojekter?
Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mathias Jørgensen på 72 45 91 45.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 20. december via nedenstående knap ”søg jobbet online”. Vi forbeholder os retten til at afslutte rekrutteringen før tid, hvis vi finder den rette.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på de helt rigtige kandidater.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg jobbet via jobindex»

Del
Sidst opdateret: 07-12-2021