c

Projektchef - projektudvikling af erhvervsprojekter

Som projektchef til projektudvikling arbejder du i hele værdikæden med ansvar for egne projekter. Det indebærer det totale projekt- og økonomiansvar fra tidlig myndighedsproces, lokalplan, skitsering, projektering, udførelse, udlejning og frem til aflevering til investor.

Du kommer til at arbejde med erhvervsudvikling og bliver en del af vores projektafdeling, med reference til projektudviklingschefen.

Vi er et udviklingsselskab på 20 engagerede medarbejdere, som projektudvikler Skanskas danske projekter, primært i hovedstadsregionen. Vores organisation er kendetegnet ved en uformel og teamorienteret kultur med en flad struktur med korte beslutningsprocesser, hvor du får et stort ansvar fra første dag.

Kvalifikationer

  • Du har en teoretisk baggrund som ingeniør eller konstruktør med minimum 8-10 års erfaring inden for byggeriet, og erfaring inden for projektudvikling.
  • Du har en god forståelse for værdiskabelse og processer i et udviklingsprojekt, er løsningsorienteret og forstår samspillet mellem de forskellige interessenter.
  • Du har en god byggeteknisk indsigt og har erfaring med projekteringsledelse samt forhandling med rådgivere og entreprenører.
  • Du arbejder struktureret, er resultatorienteret og tydelig i din kommunikation.
  • Du er en teamplayer med et stort drive og arbejder proaktivt på at skabe relationer både internt og eksternt, og skaber tillid og respekt i dine omgivelser.
  • Du identificerer dig med Skanskas værdigrundlag og interesserer dig for at sætte høje standarder for grønne/bæredygtige løsninger, sikkerhed og arbejdsmiljø.
  • Vi forudsætter, at du – udover dansk – taler og skriver engelsk og kan begå dig på de nordiske sprog.

Vi tilbyder

En personlig og faglig udfordring med udviklingsmuligheder i en international koncern med en solid økonomi og stærke værdier.

Dygtige og engagerede kollegaer – lokalt og internationalt. Med plads til humor og fælleskab.

En virksomhedskultur præget af professionalisme og handlekraft.

Attraktiv lønpakke som afspejler dine kvalifikationer.

Ansøgning og proces

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ekstern HR-konsulent Winnie Nissen på telefon 22962007.
Din ansøgning behandles fortroligt, og vi beder dig sende denne sammen med dit CV i Word-format til Contact

Kort om Skanska A/S

Skanska A/S er én af verdens førende projektudviklings- og entreprenørkoncerner med ca. 40.000 medarbejdere og hjemmemarkeder i Europa og USA.

I Danmark udvikler Skanska kontor, hoteller og boliger i Storkøbenhavn og står bag mere end 400.000 kvadratmeter erhvervs- og boligprojekter – alle funderet på professionel rådgivning og i tæt dialog med vores kunder.

Skanska arbejder i hele værdikæden og investerer selv i grunde og projekter med henblik på udvikling og salg til institutionelle investorer. Vi har afleveret over 700 lejligheder det seneste år og har flere kontorprojekter under udvikling.

Sikkerhed og bæredygtighed er grundstenen i vores arbejde, og vi er, gennem vores høje krav til sikkert arbejdsmiljø og bæredygtigt byggeri, med til at sætte nye standarder i Danmark – til gavn for os, vores kunder og samfundet.

Skanskas danske kontor ligger på Havneholmen, centralt i København

Læs mere på www.skanska.dk

Del
Sidst opdateret: 07-11-2018