c

Safety Week

Hvert år afholder vi Safety Week, hvor vi sætter ekstra fokus på sikkerhed via en række tematiske aktiviteter. Initiativet skal bidrage til en ulykkesfri arbejdskultur og sikre fortsat fokus på sikkerhed. Det er også en måde at sætte fokus på sikkerhed i branchen.

Site Safety Visit på byggeplads i København

Dette års sikkerhedsuge - 23.-29. April

Årets tema er "Sundhed og velvære" - både på og uden for jobbet. Alle, der arbejder på Skanskas arbejdspladser, bør have de rette betingelser for at have det godt.

God sundhed er påvirket af, hvordan vi har det på arbejdet, vores fritid og balancen mellem de to. Hvis vi har det godt, kan vi udføre vores arbejde bedre og stadig have energi tilbage til vores fritid. I løbet af dette års Safety Week fokuserer vi på, hvordan trivsel kan øges og hvordan vi sammen kan blive bedre til dette.

Se artikel om årets tema

Safety Week er en uge med sikkerhedsaktiviteter for alle koncernens ansatte, samarbejdspartnere og kunder.

Fra en dag til en uge med sikkerhedsaktiviteter

I 2004 afholdt Skanska en enkelt dag med aktiviteter, der havde fokus på, hvad vi selv kunne gøre for at gøre vores arbejdsplads mere sikker.

I 2005 blev initiativet udvidet, og der blev afsat en hel uge til sikkerhedsrelaterede aktiviteter. På den måde opstod Skanska Safety Week, som for hvert år er vokset i både antal af deltagere og i aktiviteter.

I 2014 blev Safety Week til en større "branchebegivenhed", hvor aktiviteterne på hvert hjemmemarked involverede konkurrenter, leverandører, samarbejdspartnere og entreprenører.

Eksempler på aktiviteter

  • Besøg på en byggeplads for Skanskas kontoransatte. Involverer alle ansatte i vores kerneaktivitet og sikkerhedsarbejdet.
  • Hjertestarter- og førstehjælpskursus
  • Sikkerhedsevents på byggepladsen
  • Stresshåndtering og fokus på psykisk arbejdsmiljø og trivsel

 

Del
Sidst opdateret: 27-03-2017