c

Årets Health & Safety Wek 13-17 maj – Better together

Vores målsætning er, at alle vores arbejdspladser skal være skadefri og sunde. En forudsætning for at nå vores mål er, at vi alle engagerer os, tager ansvar og passer på hinanden på vores arbejdsplads. For at være opmærksom på dette organiserer vi årligt en Health & Safety Week. Det er en uge fyldt med aktiviteter med det formål at øge bevidstheden og engagementet omkring sikkerhed og velvære.

Site Safety Visit på byggeplads i København

Årets tema er ”Better Together” og handler om, hvordan vi gennem samarbejde skaber et bedre arbejdsmiljø, hvor vi trives og arbejder sikkert og sundt. Det handler også om vores evne til at lære af vores erfaringer. Vi hos Skanska arbejder konstant på at øge sikkerheden på vores arbejdspladser. I løbet af sikkerhedsugen skaber vi plads til aktiviteter, engagement og refleksion i forbindelse med sikkerhed og velvære.

Vi arbejder sammen med vores kunder, konkurrenter og partnere og er overbeviste om, at alle ulykker kan forebygges. Vi ser frem til en byggebranche, hvor vi sammen tager ansvar og skaber den fremtid, vi ønsker at leve og arbejde i.

Her lidt information om Health & Safety Week i København 2019:

På vores byggepladser er der planlagt spændende arrangementer med vores håndværkere – igennem initiativet ”Hjerne og Hjerte”. Som navnet antyder er konceptets formål at forhøje opmærksomhed og omsorg for andre – to væsentlige betingelser for at få en sikker arbejdskultur på byggepladserne, med sunde og glade medarbejdere. På Scandic Copenhagen Airport holder vi et grill arrangement med information og samtale. På CPH Highline har vi fælles morgenmad samt et hjertestarter kursus, hvor alle på byggepladsen deltager.

På vores eget kontor har vi i ugen planlagt:

  • Daglige tips og idéer til en sundere hverdag. Bl.a. med øget bevægelse og sund mad.
  • Nyt opdateret sikkerhedsudstyr til vores projektfolk.
  • Førstehjælpskursus til alle medarbejdere på vores kontor.
  • Byggepladsbesøg for alle på kontoret for bedre forståelse af sikkerhed.
  • Workshop angående forbedring af det digitale arbejdsliv.

 

Del
Sidst opdateret: 27-03-2017