Du er her

Skanska i Danmark

Her vil du finde information om Skanska Danmark's aktiviteter og kan søge job i Skanska.

Luk

Cph Highline, 1300-31500 kvm

Havneholmen 2-16, 1561 København

Highline på Havneholmen

Cph Highline er et kontorhus på op til 31.500 kvadratmeter – der bliver opført i en markant arkitektur og med en synlig beliggenhed ved "indgangen til København". Første fase bliver på 16.500 kvadratmeter og anden fase på 15.000 kvadratmeter.

Kontorhuset er inspireret af New Yorks populære High Line. Tagfladen udnyttes til at skabe en grøn sti, der binder de forskellige terrasser og uderum sammen. Langs stien skaber borde og bænke sociale samlingspunkter, hvorfra udsigten til Københavns indre by og inderhavn kan nydes.

Arkitektonisk adskiller Cph Highline sig ved sin zigzag-form, der giver attraktive rum til ankomstområder ud mod vejen og ind mod gårdhaven. Indefra giver de vertikalt forskudte vinduer unikke arbejdspladser med optimalt lysindtag.

Som et af de få kontorhuse i København omkranser Cph Highline en gårdhave og ligger samtidig helt nede ved havnebassinet. Se mere på www.cphhighline.dk

Midt i byen - lige ved vandet

Cph Highline ligger på Havneholmen, der består af en blanding af kontorer, eksklusive boliger, caféer og butikker. Området ligger tæt på city og med vandet lige udenfor døren.

Cph Highline er tæt forbundet med boligerne på Skibbroen og det maritime miljø omkring husbådene i den lille havn med roklub og mulighed for egen båd og egne kajakker. Imellem Cph Highline og boligerne etableres en mindre grøn park med træer og buske og mulighed for ”urban farming”.

Fra Havneholmen er der ikke langt til Hovedbanegården, Rådhuspladsen og Strøgets mange oplevelser, caféer, restauranter, butikker og museer. Ligeledes ligger Vesterbro og Kødbyens små butikker og trendy restauranter i gåafstand fra området.

Cph Highline ligger 500 meter fra Dybbølsbro S-togstation, tæt på flere buslinjer og motorvejsnettet, der forbinder området med hele København. I 2023 etableres der en metrostation kun 50 meter fra Cph Highline. Bryggebroen og Cykelslangen sikrer nem og hurtig adgang for dem, der er på cykel, til Islands Brygge og Amager på den ene side og Vesterbro og indre by på den anden side. Se mere på www.cphhighline.dk

lignende egenskaber

Loading...