Du er her

Skanska i Danmark

Her vil du finde information om Skanska Danmark's aktiviteter og kan søge job i Skanska.

Luk

Borgmesteren, 11400 kvm

Borgmester Christiansens Gade 48, 2450 København

Value for money i Borgmesteren

Med kontorer i Borgmesteren får man "Value for Money". Der er fokus på lave driftsudgifter, hvilket betyder, at lejen er konkurrencedygtig i forhold til traditionelle københavnerlejemål.

Borgmesteren kan etableres som ét stort domicil eller som et flerbrugerhus med et fælles indgangsparti, en fælles kantine og fælles parkeringsfaciliteter. Der bliver over 200 p-pladser i parkeringskælder.

Borgmesteren bliver opført som miljørigtigt byggeri med fokus på et lavt energiforbrug og et godt indeklima med en stabil temperatur og højt luftskifte. Borgmesteren bliver opført med en DGNB eller LEED-certificering.

Læs mere på Borgmesterens projektsite.

Ved indkørslen til København

Borgmesteren bliver bygget i Københavns Sydhavn, der er et af Københavns attraktive erhvervsområder. Nogle af de virksomheder, der har valgt at etablere sig i området, er Philips Danmark, Statoil, TDC, Telenor og Aalborg Universitet. 

Infrastrukturen i området veludbygget, og det er nemt at komme til Borgmesteren med offentlig transport, i bil og på cykel. Københavns centrum nås på kort tid; ligeledes gør motorvejsnettet, der fører til hele Sjælland.

Københavns Sydhavn er i rivende udvikling. Tungere industri flytter længere ud af byen, hvilket giver plads til mere liberalt erhverv og private boliger. Valbyparken og Kalvebod Fælled gør området grønt og attraktivt, og kanalbyen Sluseholmen byder på små caféer og butikker.

Læs mere på Borgmesterens projektsite.

lignende egenskaber

Loading...