Du er her

Skanska i Danmark

Her vil du finde information om Skanska Danmark's aktiviteter og kan søge job i Skanska.

Luk

Ullerød Nord, boliggrund, 20000 kvm

3400 Hillerød

Boliggrund ved Hillerød

Skanska sælger grundstykke ved Hillerød. Grunden er en del af Ullerødbyen som er udviklet i partnerskab mellem Hillerød kommune, Skanska og NCC. På grunden kan der bygges blandende boliger såsom parcelhuse, rækkehuse og etagebyggeri.

  • Ullerødbyen er udviklet med fokus på diversitet af blandet boliger herunder rækkehuse i både 1 og 2 plan, parcelhuse og etagebyggeri.
  • De eksisterende boliger er udført i høj kvalitet af veletableret byggefirmaer såsom Skanska, Lind & Risør, Huscompagniet, NCC, mv.
  • Lokalplan 335 (bycenter) er p.t. gældende.
  • Infrastruktur og grønne områder er færdigetableret i Ullerød Syd.
  • Børneinstitution er etableret i Nord.
  • Hillerød kommune aktivere egne grunde i Nord fra 2013

Ullerødbyen, nærområde


Hillerød er en velfungerende provinsby i det centrale Nordsjælland med ca. 30.000 indbyggere og gode vækstudsigter. Væksten er bl.a. drevet af en positiv befolkningsvækst frem mod 2040 og de mange nye virksomheder inden for medicinal- og bioteknologiindustrien, der er eliggende i området.


Ullerødbyen

Hele Ullerødbyen dækker et areal på 150 ha og skal efter planen indeholde ca. 1.500 boliger samt institutioner og butikker, når bydelen er fuldt udbygget. Ullerødbyen er beliggende vest for Hillerød centrum og dækker over områder både nord og syd for Frederiksværksgade, mens de udbudte matrikler begge er beliggende i den sydvestlige del af området.


Infrastruktur

Matriklerne ligger tæt på Hillerødmotorvejen, som sikrer en nem og effektiv adgang til området med bil. Herudover stopper flere buslinjer i området, der bl.a. giver nem adgang til Hillerød Station beliggende 4,5 km øst for området.

lignende egenskaber

Loading...