Du er her

Skanska i Danmark

Her vil du finde information om Skanska Danmark's aktiviteter og kan søge job i Skanska.

Luk

Stilling grund , 14500 kvm

Ørstedvej, 8660 Stilling

Erhvervsgrund i Stilling

Skanska Øresund sælger stor facade-grund på 29.000 kvm. i Stilling, nær Århus – direkte til motorvej E45.

Grunden er særdeles velbeliggende med en stor eksponering mod motorvej E45. Her kan der i alt bygges ca. 14.500 kvm erhvervsbyggeri i en højde op til 12,5 m. Området er tiltænkt overvejende trafikintensive virksomheder såsom fremstillings- og lagervirk-
somhed, service- og handelsvirksomhed, herunder udstillingslokaler.

Som noget unikt for området er der mulighed for etablering af detailhandel på op til 5.000 m2. I henhold til lokalplan nr. 134 kan der etableres handel med pladskrævende varer såsom biler, tømmer, byggematerialer, planter og havebrugsvarer, møbler og køkken elementer.

Mange virksomheder finder området attraktiv bl.a. fordi der ikke betales dækningsafgift i Skanderborg Kommune i modsætning til nabokommunerne Århus og Horsens, hvilket giver en væsentlig besparelse på driften.

Nær Motorvej og Århus

Grunden ligger ca. 15 km fra Århus centrum og området har været præget af en kraftig vækst de seneste år, hvor flere virksomheder, bl.a. RedGreen A/S, har etableret sig på den modsatte side af motorvejen.

Grunden er beliggende på Ørstedsvej i Stilling ved afkørsel nr. 51 fra Motorvej E45 tæt på Shell station og McDonalds. Der er ca. 400 meter fra motorvej afkørslen til grundgrænsen.

lignende egenskaber

Loading...