Du er her

Skanska i Danmark

Her vil du finde information om Skanska Danmark's aktiviteter og kan søge job i Skanska.

Luk

Scanport, 1000-90000 kvm

Amager Strandvej 387-405, 2770 Kastrup

Scanport et internationalt erhvervsområde

Scanport er et nyt kontorområde tæt på lufthavnen, Øresundsbroen samt Øresund, som er under udvikling. Det er tiltænkt, at der skal opføres en række grønne kontorbygninger med et samlet areal på ca. 90.000 m2. Nordhuset, der huser Astellas Pharma og Scandinavia Business Seating, er Scanports første kontorbygning og opfylder de højeste standarder inden for grønt byggeri. 

Scanport har en international beliggenhed og stor synlighed. Inden for en kilometer ligger Københavns internationale lufthavn, Øresundsbroen, Kastrup Metro og motorvejsnettet med forbindelse til det øvrige Danmark, Sverige og resten af verden.  

Stiller man som virksomhed grønne krav til samarbejdspartnere og leverandører, er Scanport det helt rigtige valg, når det kommer til kontorer. De enkelte bygninger kan opføres, som kunden ønsker det. Som udgangspunkt bliver alle Skanskas bygninger DGNB eller LEED-certificeret.

Læs mere på Scanports projektsite.

Mellem Den Blå Planet og vandet

Amager Strandpark grænser op til Scanport og byder på velholdte strand- og parkområder samt aktiviteter såsom minigolf, kite surfing og kajakroning. Ved siden af Scanport ligger den fredede ejendom Bryggergården med Café Kystens Perle, hvor udsigten til Øresund, Scanport Havns både og flyene til og fra Kastrup Lufthavn kan nydes over et måltid mad. Lige uden for døren ligger Øresund og Scanport Havn, hvor der er mulighed for at leje bådpladser.

Foruden ovenstående aktivitetsmuligheder er Nordeuropas største akvarium, Den Blå Planet, nærmeste nabo. Det samlede areal er på ca. 9.000 m2 med et udendørsanlæg på ca. 2.000 m2.

Virksomheder i området: Scandinavian Business Seating, Astellas Pharma, SAS, Vestas, Dansk Folkeferie, Citybank m.fl.

Læs mere på Scanports projektsite.

lignende egenskaber

Loading...