Du er her

Skanska i Danmark

Her vil du finde information om Skanska Danmark's aktiviteter og kan søge job i Skanska.

Luk

Cph Highline, 26000 kvm

Havneholmen 2-16, 1561 København

Porten til City

Cirkuspladsen ligger som en port til City. Med en domicil-mulighed på op til 26.000 kvm bliver området markant og yderst synligt. Cirkuspladsen er planlagt til et kombineret erhvervs- og boligområde, der bliver bundet sammen af et stort grønt område. Samlet areal er på ca. 45.000 kvm.

Nærmeste naboer er Fisketorvet Shoppingcenter, Havneholmens nyere boliger og domicilbygninger. Desuden støder området op til vandet og den lille havn, som ud - over at skabe et unikt miljø - også kan udnyttes til eksempelvis fritidsaktiviteter.

Cirkuspladsen ved Havneholmen

Cirkuspladsen ligger lige op ad den lille halvø Havneholmen. Halvøen består af en blanding af kontorbygninger, eksklusive boliger, caféer og butikker, hvilket gør, at der altid er liv i området. Vandet er lige uden for døren, og langs havnen er der en kajakklub med tilhørende café.

Med Bryggebroen er der skabt en populær og hurtig adgang fra Havneholmen til Islands Brygges grønne arealer, små butikker og caféer. På den anden side af Havneholmen ligger Vesterbro med små forretninger, modebutikker, caféer og spisesteder. Her findes oplagte muligheder for frokostmøder eller medarbejderarrangementer tæt på arbejdspladsen. Med Fisketorvet som nabo er shopping- og indkøbsmuligheder lige ved hånden. Udenbys forretningsforbindelser kan bookes ind på nabohotellet Copenhagen Island.

Området huser en stor varietet af virksomheder, heriblandt BDO, Icelandair, Miljøkontrollen, Sundhedsstyrelsen, Nu Skin Scandinavia, Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen samt Aller Media.

lignende egenskaber

Loading...