Du er her

Skanska i Danmark

Her vil du finde information om Skanska Danmark's aktiviteter og kan søge job i Skanska.

Luk

Workplaces by Skanska

Vi udvikler fremtidens kontorer med fokus på bæredygtighed, beliggenhed, arbejdsmiljø og rentabilitet. Vores mål er at skabe værdi – økonomisk som menneskeligt – for vores kunder. Det er det, vi kalder Workplaces by Skanska.

Vi deler erfaringer på tværs af Skanska. Vores kontorbygninger er således et resultat af globale som lokale erfaringer. Fundamentet er følgende fire fokusområder: Beliggenhed, bæredygtighed, arbejdsmiljø og rentabilitet.

Beliggenheden er altid central, uanset om kontorerne ligger tæt på Københavns centrum, Kastrup Lufthavn eller i Gladsaxe. Kontorerne er altid placeret tæt på offentlig transport, så det er nemt at komme til og fra arbejde for de medarbejdere, der ikke er i bil. Foruden nærhed til offentlig tranport, byder områderne på forskellige aktiviteter, såsom parker, kajaksejlads, havnebad, caféer, restauranter og hoteller.

Kontorbygninger er bæredygtige, hvilket betyder, at der i udviklingen blandt andet lægges vægt på energieffektive løsninger, der sikrer et lavt energiforbrug. Dertil har kontorerne et godt indeklima med vægt på de rette temperatur- og ventilationsforhold. Vi certificerer typisk vores kontorbygninger i henhold til miljøordningerne DGNB og LEED.

Arbejdsmiljøet i kontorerne er helt i top. Ovenstående bæredygtige løsninger bidrager til, at de mennesker, der arbejder i kontorerne, trives og er produktive. Det sikres blandt andet gennem lyse lokaler, gode temperatur- og ventilationsforhold. Dertil er der i indretningen af kontorerne lagt vægt på, at denne understøtter den pågældende virksomheds aktiviteter og identitet samt medarbejdernes daglige arbejde.

Rentabilitet skabes igennem bæredygtige løsninger. Energieffektive kontorer med godt indeklima sikrer et lavt energiforbrug og øget produktivitet og trivsel blandt medarbejderne - og det ses på bundlinjen.