Du er her

Skanska i Danmark

Her vil du finde information om Skanska Danmark's aktiviteter og kan søge job i Skanska.

Luk

3D-printning: Hvis det kan tænkes - kan det laves!

3D-printning er en teknologi, som bruges i mange forskellige brancher til både rapid prototyping og produktion. Nedenfor finder du eksempler på de kreative muligheder, der er i 3D-printning.

Beklædningsobjekter

Design i grænselandet

I 2013 afholdte sportsgiganten Nike en messe under navnet ”Art + Science”. Daniel Widrigs bidrag var en 4 meter lang 3D-printet skulptur, der fortolker kroppens fleksibilitet og bevægelse. Design: Daniel Widrig

Wearable Sculptures

Daniel Widrigs beklædningsobjekter ligger i grænselandet mellem kunst og brugskunst.

Verdens første 3D printede huse!

I Kina har entreprenør-firmaet WinSun printet 10 koncept-huse på under 24 timer på deres fabrik, som senere kan transporteres ud og samles. Husene lader dog lidt at ønske i forhold til færdiggørelsesgraden. Til gengæld kan de produceres til den nette sum af $4.800 stykket.

Huse

3D-printede kontorer i Dubai

Futuristiske små enheder af kontorer i Dubai.

3D Print Canal House

I Amsterdam har de hollandske arkitekter DUS startet projektet ”3D Print Canal House”, hvor der over de næste mange år bliver eksperimenteret med opførelsen af et 3D-printet hus. Det fungerer samtidig som et innovations-værksted, der i øvrigt er helt åbent for offentligheden.

Robotter skal 3D-printe en rumstation på månen

Rummet er som bekendt ”The Final Frontier”, og derfor har den engelske tegnestue Forster & Partners indgået et samarbejde med den Europæiske Rumfartsorganisation ESA om at at sende robotter til månen og 3D-printe en rumstation. På den måde kan der spares vægt i fragt, da robotterne kan bygge af materialer, der allerede findes på månen.