Du er her

Skanska i Danmark

Her vil du finde information om Skanska Danmark's aktiviteter og kan søge job i Skanska.

Luk

Pandoras nye hovedkontor – en milepæl i byggeriet markeres

Den 7. oktober afholdt Skanska rejsegilde på Pandoras nye domicil, der bliver opført på Havneholmen i København.

De ydre rå betonrammer er på plads til hvad der om godt syv måneders tid bliver forvandlet til et topmoderne kontorhus og hovedkontor til Pandora. Det blev traditionen tro fejret ved et rejsegilde for håndværkerne, rådgivere og øvrige interessenter i projektet.

Godt på vej i byggeriet

Byggeriet af det over 10.000 kvadratmeter store kontorhus går nu ind i sin sidste fase, hvor de ydre og indre rammer kommer helt på plads, før Pandora kan flytte ind næste år.

For projektchef, Patrick Nørrested giver rejsegildet anledning til refleksion over og status på processen:

”Hver gang, jeg besøger byggepladsen, møder jeg et dedikeret team af entreprenører, der yder deres allerbedste. Og i KPC har vi en totalentreprenør, der har de samme høje sikkerhedsambitioner, som vi har i Skanska. Så vi er meget glade.”

Han fortsætter: ” Skanska er i det hele taget meget tilfreds med samarbejdet med alle projektets parter, der alle er dybt engagerede i forløbet.”

Om byggeriet

Pandoras nye hovedkontor samler alle Pandoras aktiviteter i ét domicil på Havneholmen i København. Skanska har udviklet projektet, der forventes færdigbygget i maj 2016 med KPC som totalentreprenør. Kontorhuset er solgt til PFA og fuldt udlejet til Pandora.