Du er her

Skanska i Danmark

Her vil du finde information om Skanska Danmark's aktiviteter og kan søge job i Skanska.

Luk

Pressemeddelelse
09-05-2016 11:37 CET

Skanska igangsætter nyt boligprojekt i Ørestad city

Et nyt 27.300 m2 stort boligprojekt bliver opført på den sidste grund i Ørestad City. Skanska investerer ca. 550 millioner i projektet, der forventes at stå færdigt i juni 2018.

Ø-Huset gaardrum

Moderne familieboliger til udlejning
Boligprojektet, der består af 300 lejligheder, ligger ud til Ørestads Boulevard ved siden af Bella Centret og få hundrede meter fra Bella Center Metrostation.

Projektet er udviklet som udlejningsboliger til den langsigtede investor, der ønsker et sammenhængende boligprojekt. Alle lejligheder får egen altan og de vil være i varierende størrelse, fra 2-værelses 57 m2 lejligheder og op til de største på 132 m2 og 5 værelser. Foruden boliger vil der i stuen på den ene blok ud mod Ørestads Boulevard være en dagligvare butik på 1.200 m2.

Skanska har over de seneste år primært udviklet kontordomiciler i København, men boligprojekterne vinder indpas, og Skanska har i øjeblikket 900 lejligheder under opførsel.

”København vokser og vi ser et fortsat stort behov for udlejningsboliger i varierende størrelser. Særligt mange unge familier ønsker kvalitetsboliger kombineret med fleksibiliteten ved at leje,”  udtaler Peter Nymann-Jørgensen, adm. direktør hos Skanska A/S

Projektet er fordelt på 4 selvstændige blokke, der spænder fra 6. til 12. etage. I midten af de 4 blokke er et grønt område, formet som et ”Ø”, hvilket har givet inspiration til projektets navn. Den grønne ø og Byparken ved siden af gør det ideelt for familier, hvis børn kan lege udenfor.

Projektet er udviklet i samarbejde med Sjælsø Management ApS, som ligeledes kommer til at forestå byggestyringen af projektet frem til aflevering.

Kombinationen af byen og grønne områder
Ø Husets placering i Ørestad City er meget interessant, fordi man indenfor få minutter har alt omkring sig. Byen er kun et par metrostop væk, Field’s er lige om hjørnet og der er masser af natur. Samtidigt vil man komme til at bo i en bolig af høj kvalitet, hvad angår arkitektur, energiforbrug og funktionalitet.

Projektudviklingschef hos Skanska A/S, Jacob Gade tilføjer: ”Med Byparken og det omkringliggende naturområde er der rig mulighed for at lukrere på områdets grønne oaser, og så er der naturligvis også den grønne Ø i midten af de fire blokke. En lejlighed i Ø Huset er med andre ord helt ideel for børnefamilien, der værdsætter byen, men også gerne vil have plads og natur omkring sig.”.

Downloads

Kontakt information

Kontakt: Peter Nymann-Jorgensen, Adm. direktør
Virksomhed: Skanska Commercial Development Nordic
Email: Peter Nymann-Jorgensen »