Du er her

Skanska i Danmark

Her vil du finde information om Skanska Danmark's aktiviteter og kan søge job i Skanska.

Luk

Skanska Safety Week

Skanska har fokus på sikkerhed. Derfor har vi en årlig sikkerhedsuge med det formål at bidrage til en sikker og ulykkesfri arbejdskultur på vores byggepladser verden over. Safety Week er et af verdens største sikkerhedsinitiativer tilrettelagt af en virksomhed med deltagelse af vores ca. 43.000 medarbejdere samt flere af vores entreprenører, underentreprenører, samarbejdspartnere, leverandører og kunder.

Safety Week 2016  /  25. april - 1. maj


Skal Skanskas virke opsummeres med ét nøgleord, er sikkerhed med ret stor sandsynlighed ét af de allerførste, der kommer op. At minimere antallet af uheld har og vil altid være en topprioritet og det er netop af den grund, vi igen i år holder Skanskas årlige Safety Week. 

I år er det 12 år siden, at vi afholdte en enkelt dag med aktiviteter, der satte fokus på, hvad vi selv kunne gøre for at gøre vores arbejdsplads mere sikker. Året efter blev programmet udvidet, og der blev afsat en hel uge til sikkerhedsrelaterede aktiviteter. På den måde opstod Skanska Safety Week, som for hvert år er vokset i både antal af deltagere og i aktiviteter.  

Dette års Safety Week vil løbe af stablen i uge 17 dvs. fra d. 25.- 1. maj. Årets tema bliver: Pre Task Planning.

Pre Task Planning er en del af Skanskas Risk Management og involverer:  

  • En gennemgang af hver grundlæggende opgave i et større projekt.
  • Identificerer potentielle sund- og sikkerhedsfarer på alle niveauer.
  • Finde frem til de bedste sikkerhedsforanstaltninger for at minimere eller begrænse ulykker.

Pre Task Planning foregår bl.a. ved daglige morgenmøder, der afholdes før arbejdet på eksempelvis byggepladsen optages. Det bliver derfor en slags mini-træning af de ansatte.

Program for Skanska Safety Week 2016
Alle medarbejderne i Skanskas danske afdeling på Havneholmen i København kan se frem til nogle spændende dage. Safety Chef for Skanska CDN, Hans Wahlström er inviteret hertil om mandagen og laver et oplæg om netop Pre task. Derudover er der arrangeret besøg på nogle af Skanskas mange byggepladser i hovedstadsområdet.
Det betyder at alle de kontoransatte, der normalvis ikke kommer på en byggeplads, kan se hvorledes sikkerhedsreglerne bliver holdt i hævd på alle byggepladserne.
Senere på året er der arrangeret at samtlige Skanska ansatte, får et førstehjælpskursus, så der kan argumenteres for at vi i den danske afdeling af Skanska i år, udvider Skanska Safety Week til at være en helårlig begivenhed.

I det daglige følger Skanska naturligvis sikkerhedsindsatsen på byggepladserne tæt. Vi har vores systemer og erfaringer at trække på, på tværs af virksomheden. På den måde bidrager vi til, at arbejdskulturen på byggepladserne bliver bedre og sikrere.

Læs mere om vores globale Safety Week»