Du er her

Skanska i Danmark

Her vil du finde information om Skanska Danmark's aktiviteter og kan søge job i Skanska.

Luk

Skanska Safety Week

Skanska har fokus på sikkerhed. Derfor har vi en årlig sikkerhedsuge med det formål at bidrage til en sikker og ulykkesfri arbejdskultur på vores byggepladser verden over. Safety Week er et af verdens største sikkerhedsinitiativer tilrettelagt af en virksomhed med deltagelse af vores ca. 43.000 medarbejdere samt flere af vores entreprenører, underentreprenører, samarbejdspartnere, leverandører og kunder.

Safety Week 2017  /  8. - 14. maj


Skal Skanskas virke opsummeres med ét nøgleord, er sikkerhed med ret stor sandsynlighed ét af de allerførste, der kommer op. At minimere antallet af uheld har og vil altid være en topprioritet og det er netop af den grund, vi igen i år holder Skanskas årlige Safety Week. 

I år er det 13 år siden, at vi afholdte en enkelt dag med aktiviteter, der satte fokus på, hvad vi selv kunne gøre for at gøre vores arbejdsplads mere sikker. Året efter blev programmet udvidet, og der blev afsat en hel uge til sikkerhedsrelaterede aktiviteter. På den måde opstod Skanska Safety Week, som for hvert år er vokset i både antal af deltagere og i aktiviteter.  

Dette års Safety Week vil løbe af stablen i uge 19 dvs. fra d. 8.- 14. maj. Årets tema bliver: Trivsel på arbejdspladsen.

Alle, der arbejder for Skanska, skal have de rette betingelser for trivsel på arbejdspladsen.

Et godt helbred er påvirket af, hvordan vi har det på arbejdet, og i vores fritid. Hvis vi har det godt, kan vi klare os bedre bedre på arbejdet og stadig have energi tilbage i vores fritid. Under Safety Week fokuserer på de faktorer, der påvirker, hvordan vi har det på arbejdet, og hvordan vi kan påvirke dette i en endnu bedre rigtige retning.

Læs mere om vores globale Safety Week»